Nina Seničar: Svaka žena je trpela neko zlostavljanje, ja postavljam vrlo jasne granice od samog početka veze

Nina Seničar: Svaka žena je trpela neko zlostavljanje, ja postavljam vrlo jasne granice od samog početka veze

Autor: | 20/08/2018

0

Iako ju je publika pre svega zavolela kao voditeljku, Nina Seničar ostvaja srca i kao glumica, ističući da se njeno srce upravo u tom poslu i nalazi.

Rame uz rame sa Katarinom Radivojević i Marijom Vicković zaigrala je u predstavi koja se bavi temom nasilja, na koje "puca" na ovaj način:

- Svaka žena je trpela neku vrstu zlostavljanja, bilo da je ono verbalno, psihičko ili ne daj Bože fizičko. To može biti bolesno ljubomoran momak, šef, kolega, potpuni stranac... Ja lično takve stvari rešavam postavljanjem vrlo jasnih granica od samog početka - ističe ona.

Kako je godinama živela u Americi i Italiji, evo šta misli koliko je Srbija na putu da reši ovaj problem.

- Problemi o kojima govorimo u našoj predstavi se odnose na ceo svet ne samo na našu zemlju. Mislim da smo se u protekloj godini svi postali svesniji koliko su ti problemi veliki i koliko je bitno da se reše, a to je već veliki korak - smatra Nina.

Inače, pored mnogobrojih obaveza, Nina ovog leta putuje sa Katarinom i Marijom kako bi u što više gradova izvele svoju predstavu. Koja kakvu narav ima, čime je iznerviraju i da li su slične otkriva vrlo pažljivo.

- Nas tri smo potpuno različite ali mislim da baš zbog toga tako dobro sarađujemo - tvrdi lepotica.

Između glume i roditeljstva ne zna kako da izabere samo jedno.

- Ne smatram da je potrebno da biram između te dve ljubavi. Završila sam snimanje filma u Grčkoj u kom igram jednu od glavnih uloga. Videćete me u novoj sezoni serije 'Urgentni Centar', a u oktobru imam premijeru animiranog filma 'Arctic Justice' u Los Angelesu. Što se planova tiče, na sreću avionskih kompanija nastaviću da radim na relaciji Italija - Amerika - Srbija -rekla je Nina za Blic.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević
Tagovi: Nina Seničar