Ana Kokić: Razdvojenost u braku ume da bude mač sa dve oštrice

Ana Kokić: Razdvojenost u braku ume da bude mač sa dve oštrice

Autor: | 21/08/2018

0

Popularna pevačica Ana Kokić priznaje da često varira sa kilažom, da ne uživa u treninzima, ali da je sada spremna da se uz pomoć supruga fizički aktivira.

- Ja sam osoba koja trenira zato što mora, ne mogu da kažem da uživam u tome. Iskreno se nadam da ću jednog dana zavoleti treninge jer shvatam da što sam starija sve mi je potrebnija fizička aktivnost i zdrav način ishrane. Trenirati sa Nikolom uopšte nije lako jer je kod njega stroga disciplina i ne postoji "ne mogu" - kaže kroz osmeh za "Blic" Ana Kokić.

Ana, inače, često varira sa kilažom. Postoje meseci kada ide na treninge u kontinuitetu, zdravije se hrani, a onda dođe period kada se opusti i to je veoma nervira.

- Često kritikujem sebe što i nije baš dobro. Svesna sam da uvek može bolje, kako zbog posla, tako i zbog zdravlja moram biti malo više disciplinovana. Stalno variram sa kilažom upravo zbog toga što nemam kontinuitet kada su treninzi i pravilna ishrana u pitanju - priznaje ona.

Zbog supruga koji živi i radi u Rusiji često je na relaciji Beograd-Moskva.

- Razdvojenost ume da bude mač sa dve oštrice. Često mi fali što nismo stalno svi na okupu, ali ni to neće još dugo trajati. Trudimo se da što više razgovaramo i da se o svemu dogovaramo, što je po mom mišljenju najvažnije za skladan odnos - ističe Ana.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević/Instagram/