Dara Džokić: Ćerka bira svoj put, ja sam tu da pomognem, navijam i budem podrška

Dara Džokić: Ćerka bira svoj put, ja sam tu da pomognem, navijam i budem podrška

Autor: | 25/08/2018

0


Glumica Dara Džokić srećna je kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Dok snima novu seriju “Pogrešan čovek”, u kojoj tumači lik majke, ona za “Blic” otkriva da jedva čeka da postane baka u privatnom životu, ali i kako se provela na venčanju naslednice Jovane.


- Lepo sam se provela. Oni su to napravili u njihovom stilu, nije bila neka velika ceremonija već odabrano društvance. Divno je bilo, ličilo je na njih, a ja sam zadovoljna kad je ona zadovoljna. Apsolutno sve što ona odabere je njen put, njen život i ja sam tu da pomognem, da navijam i da budem podrška - kaže čuvena glumica i uz iskren osmeh dodaje da je i te kako spremna za ulogu bake:

- Jedva čekam! Samo čekam da me obraduju lepim vestima.

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic) on Mar 7, 2018 at 12:01pm PST

Iako o privatnom životu inače šturo priča, Dara je nakon venčanja ćerke Jovane podelila fotografiju na Instagramu kojom je rasplakala svoje fanove.

- Udala se danas. Ne brini, srećna je - stoji u opisu fotografije na kojoj je njena ćerka u venčanici, a poruka je zapravo bila posvećena Darinom pokojnom suprugu Bogdanu Tirnaniću.


Džokićeva kaže da je u tom trenutku imala potrebu da se tako obrati preminulom životnom saputniku.

- Pa eto, tako mi je došlo. Ne volim da delim privatne trenutke, ali imala sam potrebu da napišem to što sam napisala, nisam odolela-  rekla je glumica za Blic.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: dara džokić

Pročitajte još