Dušica Jakovljević otvoreno: Ovo je bio napad na mene, to je bio auto koji sam kupila sama!

Dušica Jakovljević otvoreno: Ovo je bio napad na mene, to je bio auto koji sam kupila sama!

Autor: | 02/09/2018

0

Nakon što je voditeljki Zadruge Dušici Jakovljević automobil koji je vozila poslednjih meseci dignut u vazduh javnost je šokirana.

Dan nakon eksplozije voditeljka se javila u program uživo i sa auditorijumom podelila svoje utiske o ovom događaju

- Ne znam šta da kažem, meni je jako žao što se ova priča širi i što se moj parnter dovodi u pitanje. Da ja vozim Juga to ne bi bilo tako, ali pošto je u pitanju džip cela priča se odmah dovodi u neke druge konotacije - započela je svoju priču Dušica.

- Ovo je bio napad na mene, a ne na čoveka koji već mesecima nije u Beogradu. To je auto koji sam ja kupila za lične potrebe, koji sam kupila sama! Nikada nisam ni sa kim podelila koje je marke auto vozim, tako da ne znam da li je i kako neko to mogao da sazna preko društvenih mreža. Kupila sam ga od novca koji sam sama zaradila u proteklih 20 godina poštenog rada - nastavila je svoju priču voditeljka.

- Ja sam svakodnevno koristila taj auto za svoje lične potrebe, auto koji sam ja kupila sama. Bio mi je potreban veliki auto jer stalno vozim mnogo dece sa sobom, imam veliku porodicu. Kupila sam ga od novca koji sam zaradila, ne preko noći, a svi znate koliko sam predana svom poslu - rekla je voditeljka, pa se osvrnula na sam momenat eksplozije.

Dušica Jakovljević u šoku i suzama: Nema razloga da se bojim za život, biću bolje (foto)

- Sve je izgorelo, materijalna šteta je potpuna. Bila sam sama u stanu. Imala sam osećaj da je nešto u meni puklo. Prvo sam pomislila da je zemljotres, pa sam pošla ka kupatila da vidim da nije u pitanju bojler. Kada sam videla dim kroz prozor sobe mislila sam da se obrušio deo zgrade. Nije mi ni palo na pamet da je u pitanju moj automobil. Tada mi je i pozlilo, srećom brzo sam došla sebi. Nadam se da će i ovo proći - rekla je Dušica.

- Moja deca su odlično, bolje nego ja. Istetovirala sam feniksa pre nekoliko godina, a nisam ni slutila da ću toliko puta morati da se dignem iz pepela - završila je svoje uključivanje u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

hellomagazin.rs Boško Karanović/Antonio Ahel

Pročitajte još

Najnovije vesti