Nataša Bekvalac: Bog me uči da moja sreća ne treba da zavisi od partnera, nego da treba da je pronađem unutar sebe

Nataša Bekvalac: Bog me uči da moja sreća ne treba da zavisi od partnera, nego da treba da je pronađem unutar sebe

Autor: | 06/09/2018

0

Od kako je doživela emotivni krah, kada je nakon burnih svađa i razmirica okončala brak sa Lukom Lazukićem, Nataša Bekvalac je snagu i utehu pronašla u porodici i poslu. Bivšeg supruga je tužila za fizičko nasilje i trudi se da prevaziđe težak životni period, a iz lošeg iskustva je, kaže, izvukla pouku.

- Mislim da je sve ovo što se dešava godinama unazad velika lekcija za mene. Čini mi se da sam tek ove godine pročitala onu pravu, a to je da me Bog uči da moja sreća ne treba da zavisi od partnera sa kojim sam tj. od muškarca nego da je moj zadatak da pronađem sreću unutar sebe i nekim drugim stvarima. Ne u ljudima oko mene nego zaista unutar sebe. Nadam se da napredujem svaki dan i da ću naučiti tu lekciju. Mislim da sam na dobrom putu jer to zaista sve više osećam - ispričala je Nataša u emisiji "Exkluziv" i otkrila da joj je drago što se žene poistovećuju sa njom.

- Uglavnom se žene ili poistovećuju ili shvataju da sam samo jedna od njih. Generalno, volim žene i mislim da bi trebalo da preuzmemo taj muški princip međusobnog podržavanja. Gde bi nam bio kraj… Oko sebe sam napravila genijalan krug ljudi koji se vole i podržavaju, a ne zabadaju jedni drugima nož u leđa i srce - bila je iskrena Nataša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 1, 2018 at 4:04pm PDT


Zbog teškog perioda Nataša je vidno smršala i kaže da je sada dostigla devojačku kilažu.

- Nikad nisam imala ovako malo kilograma. Ovo je takoreći moja devojačka kilaža. Eto, u životu valjda postoji balans – desi ti se nešto ružno pa iz tog ružnog ispadne i valjda nešto lepo - rekla je iskreno pevačica u emisiji "Exkluziv".

Hellomagazin.rs/M.M Andreja Damjanovic/Antonio Ahel/Instagram

Najnovije vesti