Novak Đoković: Nije sve u pobedama, trofeje sigurno neću odneti sa sobom u grob!

Novak Đoković: Nije sve u pobedama, trofeje sigurno neću odneti sa sobom u grob!

Autor: | 08/09/2018

0

Na putu do novog trijumfa u Njujorku proslavlja prvi rođendan ćerke tare  i otkriva šta je prethodilo najvećoj krizi u njegovoj karijeri

Iako se “US Open” bliži kraju, pojačavajući dozu stresa, adrenalina i treninga, Novak Đoković pronašao je vreme da sa suprugom proslavi rođendan ćerke Tare koja je na svet došla 2. septembra. Uživali su u porodičnoj šetnji gradom, a nešto kasnije, na intimnoj večeri pridružili su im se članovi tima i nekoliko prijatelja. Veliku zabavu za širi krug prirediće kada se vrate u Monako.

Dok sportska planeta sa uživanjem prati Đokovićev put do osvajanja trećeg “Flešing medousa”, čemu u prilog idu ekspresne eliminacije protivnika i izostanak susreta sa Federerom, duela koji već spada u teniske klasike, kanal “ESPN” donosi ekskluzivni intervju sa proslavljenim teniserom.

- Sada sam drugačija osoba na mnogim nivoima. Pre svega, imam dvoje dece. I dalje igram tenis koji volim svim srcem i zahvalan sam što još mogu da se takmičim. Ali, i sebe i svet posmatram drugačije. Nastojim da istražujem mogućnosti sopstvenog opstanka na planeti, ne samo kao tenisera već i kao ljudskog bića. Nije sve u pobeđivanju. Trofeje sigurno nećete odneti sa sobom u grob - iskren je Đoković.

 

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 7. septembra.

 

 

Snežana Ilić Guliver/Getty

Najnovije vesti