Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin saznali pol bebe, budući tata nije znao šta će od sreće!

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin saznali pol bebe, budući tata nije znao šta će od sreće!

Autor: | 11/09/2018

0

Domaći mediji su pre dva meseca saznali da je Jelisaveta Orašanin u drugom stanju, a sada je otkriveno i kog pola je beba poznatog para.

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić rodiće svom suprugu, proslavljenom košarkašu Milošu Teodosiću ćerku, prema pisanju jednog novinskog lista. Zvezda serije "Vojna akademija", koja je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, porodiće se početkom februara sledeće godine. Ona i ponosni tata su presrećni što će dobiti naslednicu.

- Muškarci obično kažu "nek je živo i zdravo, samo nek piški stojeći", ali Teo nije u tom fazonu. Njegovoj sreći nije bilo kraja kada mu je Jelisaveta saopštila da nosi devojčicu - kaže izvor blizak paru za Informer.

Njihov sagovornik istakao je da je Teo vrisnuo na sav glas kada je shvatio da će mu supruga podariti ćerku.

- On je oduvek maštao da ima žensko dete, jer su mu devojčice preslatke. Čašćavao je društvo, bio je baš veseo. Veruje da će umeti na pravi način da vaspita žensko dete. Kada mu je Jelisaveta rekla da je beba devojčica, skočio je i vrisnuo na sav glas, a potom zagrlio suprugu. Bio je to baš dirljiv momenat. Jedva čekaju februar, da vide svoju bebicu. Oni žele da imaju troje dece, tako da se neće zaustaviti na ovoj bebi - tvrdi dobro obavešteni sagovornik.

On dodaje da se Jelisaveta ponaša kao da nije u drugom stanju. Veoma je aktivna trudnica, pa je tako nedavno završila sa snimanjem poslednje sezone "Vojne akademije", a snimala je i "Ubice mog oca". Redovno sa kolegama igra i u predstavi "Hotel 88". Teo joj pruža veliku podršku i trudi se da ostale njene obaveze preuzme na sebe.

- Od kako je Jelisaveta u blagoslovenom stanju, Miloš se prema njoj ophodi kao prema pravoj princezi. Ne dozvoljava joj da radi ništa naporno, ide u radnju kad god ona nešto poželi, obasipa je poklonima. Baš je pažljiv - otkriva prijatelj porodice Teodosić.

 

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images