Jelena Karleuša:  Da je pored Duška bio skot koji bi ga vukao na pogrešnu stranu, danas bi sve bilo drugačije

Jelena Karleuša: Da je pored Duška bio skot koji bi ga vukao na pogrešnu stranu, danas bi sve bilo drugačije

Autor: | 12/09/2018

0

 

Metafora da je muškarac glava kuće, a žena vrat, oduvek ima potporu u svakodnevnim primerima. Na isto ukazuje i ona da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena.

Ove istine se ogledaju i na primeru poznatog bračnog para, Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Jedno kraj drugog kroz život hrabro gaze već celu deceniju -  uspešni, jaki i ostvareni. Ipak, vrlo su svesni ko je imao kakvu  i koliku ulogu u njihovom zajedničkom uspehu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 30, 2018 at 1:31pm PDT


U intrevjuu za magazin "Story" pevačica govori koliko je  tokom godina uticala na svog supruga

-Iza svakog uspešnog muškarca mora da stoji jaka žena. Bar u nekom momentu i segmentu života. Duško je sa mnom bukvalno odrastao iz dečkića u ozbiljnog muškarca, jer je imao 21 godinu kad smo počeli. Da je pored njega bio skot koji ga je vukao na pogrešnu stranu i ka lošim izborima, danas bi mnogo toga bilo drugačije. Žene su gospodari muških života, to je tako i to nisam ja izmislila niti sam jedina. Mi smo majke i svojim muškarcima, ma koliko to čudno zvučalo, rekla je pevačica magazinu "Story", a Duško ne skriva koliko mu je dragocena podrška supruge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 25, 2018 at 1:49pm PST


-Bila je tu i kada se nije znalo šta život nosi. Volela me je u svim fazama života i verovala u mene, čak i kad ja nisam. Ona je suprotno od njene slike u javnosti. Vatrena kad treba, ali privatno dosta povučena, divna je majka, voli životinje i ljude, sve bi dala što ima da pomogne drugima. I najlepša je bez šminke - rekao je Tošić.
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram