Željko Samardžić sa najmlađom ćerkom Minjom na sceni u Sidneju (video)

Željko Samardžić sa najmlađom ćerkom Minjom na sceni u Sidneju (video)

Autor: | 17/09/2018

0

Nakon deset godina pauze pop-zvezda Željko Samardžić sa svojim bendom uspešno je započeo koncertom u Sidneju veliku Australijsku turneju.

Uoči samog koncerta Željko je iskoristio priliku da nakon dvadeset sati dugog leta prošeta ovim prelepim gradom i na taj način "napuni baterije" za koncert koji je održan u Metro Theatre.

Dvorana je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a publika je skandiranjem njegovog imena najavila početak koncerta i zajedno sa svojim miljenikom pevala sve pesme, kako sa poslednjeg albuma tako i ostale hitove koji su obeležili njegovu karijeru.

Kako je koncert odmicao atmosfera je rasla iz pesme u pesmu, a nakon dvosatnog druženja na zahtev publike usledio je bis kojim se Željko pesmom zahvalio svima koji su došli na koncert obećavši im da neće više praviti toliko veliku pauzu do sledećeg ponovnog nastupa u Sidneju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on Sep 14, 2018 at 9:34pm PDT

Inače, Željkova najmlađa ćerka Minja Samardžić je svojim mini koncertom kao specijalna gošća otvorila veče, a njen nastup je publika nagradila aplauzom.

 

View this post on Instagram

 

Hvala divnoj publici u Australiji što su podržali moju kćerku Minju @minjamcfly

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on Sep 16, 2018 at 12:14pm PDT

Nakon Sidneja usledio je koncert u Brisbejnu na koji su došli i fanovi iz Kambere, a već narednog vikenda turneja se nastavlja 21.09. u Melbournu (Max Watt) i 22.09. u Pertu (Badlands).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on Sep 14, 2018 at 10:40pm PDT

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti