Rada Radenović o karijeri, sinu i razlogu zbog kojeg ne želi da se uda

Rada Radenović o karijeri, sinu i razlogu zbog kojeg ne želi da se uda

Autor: | 17/09/2018

0

Atraktivna crnka koju mnogi smatraju najelepšom voditeljkom u Srbiji otkriva da ima udvarače, ali da ne planira da se udaje.

Ona kaže da je njen osmogodišnji sin Petar najvažniji muškarac u njenom životu, koji joj čak komentariše i kako se obukla kada krene u izlazak.

- Samo pitam sina je l‘ okej ovo što nosim? A onda kada mi on kaže da jeste, onda znam da je to to - kroz osmeh kaže Rada, koju smo pitali da li joj sin dozvoljava i da ima dečka.

- Moj sin kaže: „Molim te, mama, samo nemoj da udaš.” Ali zato kada hoće da kaže da dobro izgledam onda to zvuči ovako: „Mnogo dobro izgledaš, možda se i udaš.“ Samo što to za udaju ne misli ozbiljno - pojašnjava voditeljka kroz osmeh.

Zanimalo ih je šta ona misli o udaji, s obzirom na to da se do sada nije usudila da stane na ludi kamen čak ni sa ocem svoga deteta.

- Na priče o udaji, ja kažem ne. Ne hvala - kategorična je Rada, ali, kako tvrdi, nije razočarana u ljubav, već smatra da taj papir ništa ne znači u životu.

- Ja sam još mlada da se razočaram. Kako da se razočaram. Ja sam uvek za ljubav.

Radenovićeva priznaje da je privatno temperamentna i energična, ali istovremeno velika maza.

- Sve sam po potrebi. Kada treba da budeš vitez, onda jesi vitez i boriš se do kraja. Ipak, s druge strane, kad treba da budeš maca ili kuca, onda valjda isto to jesi. Samo je bitno da se pravi razlika u životu i u životinjskom svetu - ironično kaže voditeljka, i priznaje da je uvek imala i da ima udvarače.

Među njima se očigledno još uvek nije pojavio onaj zbog kojeg bi pristala da potpiše venčani list. Dok joj u privatnom životu cvetaju ruže, naročito što je sin raduje dobrim ocenama iz škole, poslovno Rada sprema nešto novo.

- Sada sam u nekoj međufazi, ali spremam mnogo toga. Ne bih još uvek pričala o čemu se radi. Počela je „Zadruga”, ja u ovoj sezoni ne učestvujem voditeljski, tako da radim neke druge stvari trenutno. Uskoro ćete saznati konkretno o čemu se radi - tajanstvena je voditeljka.

Foto Luka Šarac

 

Pitali su je da li postoje prijateljstva kada je javni život u pitanju.

- Na neki način, da. To je više u fazonu: radimo zajedno, poznajemo se godinama unazad, ali ništa više od toga. Tako da mi je uvek drago da sretnem sve javne ličnosti i kolege na nekom od gradskih slavlja ili okupljanja - kaže voditeljka.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images/Luka Šarac
Tagovi: rada radenović