Nataša Bekvalac sprema hit koji će vas rasplakati: Beži, želim da ljubav demoliram!

Nataša Bekvalac sprema hit koji će vas rasplakati: Beži, želim da ljubav demoliram!

Autor: | 18/09/2018

0

Nataša Bekvalac je tokom jučerašnjeg dana posetila sud, gde se održalo još jedno ročište sa njenim uskoro bivšim suprugom Lukom Lazukićem, a danas je objavila reči pesme koje su oslikale njenu životnu priču...

Pevačica je bila saslušana u postupku koji se vodi pred Prvim osnovnim sudom na Novom Beogradu za nasilje u porodici, stigavši sa timom advokata. Desetak minuta posle Nataše stigao je i IT stručnjak Luka Lazukić koji je sedeo ispred sudnice, a kad ju je ugledao okrenuo je leđa, pa je sa svojim timom advokata stao nasuprot njoj.

Nataša Bekvalac je na haljini imala detalj koji mnogi nisu primetili, a koji govori mnogo

 

Nakon što se susrela sa čovekom sa kojim je mislila da će provesti život, kojem je podarila ćerku, Nataša se okrenula onome što je leči, a to je pored ljubavi njene dece - muzika.

Nataša je snimilaspot za duetsku pesmu sa Cobijem, koja nosi naziv "Mala plava", a video će premijerno biti prikazan 25. septembra, na pevačicin rođendan.

Ako je suditi prema rečima koje je objavila, pesma je budući hit u kojem će se mnoge žene pronaći, jer oslikava i njen život:

- Iz duše si amputiran; Na mrežama blokiran; Moj alarm je aktiviran; Beži, želim da ljubav demoliram; Vidi ga sad, kao nije gad; Uporno šmira jad; Ja navučena na zbogom, odmah, sad; S' osmehom ti pratim pad... - napisala je lepa Nataša kraj fotografije na kojoj izgleda senzacionalno.

Pogledajte u galeriji kako je izgledao dolazak Nataše i Luke pred Prvi osnovni sud.

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images