Nataša Miljković u jutarnji program pozvala bivšeg supruga Srđana Timarova (video)

Nataša Miljković u jutarnji program pozvala bivšeg supruga Srđana Timarova (video)

Autor: | 23/09/2018

0

Nataša Miljković je od ovog vikenda započela vođene jutarnujeg programa na Prvoj, a za ovo nedeljno izdanje je pripremila pravo iznenađenje za sve gledaoce.

U goste joj je došao njen bivši suprug, glumac Srđan Timarov, s kojim je u srdačnom i opuštenom razgovoru pokazala čitavom svetu da posle razvoda ljubav i prijateljstvo između bivših supružnika i dalje postoji.

 

View this post on Instagram

 

@srdjantimarov vas poziva da i narednog vikenda budete sa nama ?? #prvatv #jutrosanatasom

A post shared by Jutro sa Natashom (@jutrosanatashom) on Sep 23, 2018 at 2:24am PDT

Nataša je sa Srđanom komentarisala njegove objave na društvenoj mreži Instagram na kojoj je odnedavno aktivan, uz pitanje da li glumac postoji ako nije na društvenim mrežama, ali i fotografije koje se dotiču njihovog zajedničkog života.

Fotografija gde su njih dvoje sa novim životnim partnerima, uz koju je Srđan samo kratko napisao "Zajedno", je privukla najviše pažnje.

- Mi smo i dalje upućeni najviše jedni na druge, nismo prestali da se volimo i pomažemo - naglasio je Srđan i napomenuo da su ljudi previše zaokupljeni mržnjom i nekim drugim stvarima, umesto da se okrenu važnijim stvarima u životu.

 

View this post on Instagram

 

Zajedno!

A post shared by Srdjan Timarov (@srdjantimarov) on Aug 8, 2018 at 2:27pm PDT

Kao posebnu fotografiju Nataša je izdvojila i jednu "golišavu".

- Da li ti je ovo omiljena? - upitala ga je, na šta je Srđan postavio kontrapitanje u šaljivom tonu: Šta bi ti pomislila da me ne poznaješ, a da vidiš ovu fotku?

Nataša je iskreno i bez zadrške rekla: Da je fotošopirana!

Ipak, oboje su objasnili da je Srđan oduvek posvećen zdravom životu i da je to poruka koju želi da pošalje svima.

A nama se najviše dopala poruka koju su poslali ovim zajedničkim pojavljivanjem pred kamerama: Razvod ne predstavlja kraj, već novi početak.

hellomagazin.rs/m.g. Hello/Arhiva