Nataša Miljković u nesvakidašnoj situaciji: Zašto mi se steglo grlo kada je moj bivši muž ušao u studio

Nataša Miljković u nesvakidašnoj situaciji: Zašto mi se steglo grlo kada je moj bivši muž ušao u studio

Autor: | 27/09/2018

0

Nataša Miljković ugostila je bivšeg supruga Srđana Timarova u svojoj emisiji, a sada je poverila da je imala veliku tremu jer je on stao pored nje.

-Čudno je to. Bila sam sigurna da će sve biti sjajno, ali kada je trebalo da uđe u studio, steglo mi se grlo. Nije me ubila trema, nego tremetina. Valjda je to uvek tako kada želiš da nešto ispadne dobro, da nema isklizavanja ili preterivanja. Kada mešate privatno i profesionalno, to lako može da se desi, rekla je Nataša Miljković.


Svi se pitaju kako je uspela da ostane u dobrim odnosima sa bivšim mužem.

-Ne volim da dajem savete. Imam samo poruku: Budite dobri roditelji vašoj deci. I budite dobri ljudi. Onda je lako, bila je iskrena voditeljka, koja sa glumcem ima sina Lazara.

Kada je tokom gostovanja Nataša rekla kako je Srđan 12 godina molio da ga pozove u emisiju, on se našalio sa njom:

-Znam te 12 godina, 7 godina zajedničkog života, dete smo pravili da me primetiš, tako da je moje pitanje za tebe, zašto me sad zoveš,  a onda  je Nataša odgovorila zašto ga je tek sad zvala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srdjan Timarov (@srdjantimarov) on Sep 23, 2018 at 3:48am PDT


-Kao prvo, zato što je uradio nešto čega se grozio celi život: Ušao je u svet lajkova i fejvova, a kao drugo, svojim talentom i postignućem stvarno je zaslužio i bez Instagrama, ali nemojte to da mu kažete, rekla je kroz smeh Nataša  i otkrila kakav odnos ima sa sinom

-Lista roditeljskih strahova najduži je spisak na svetu, ali zaista ne želim da plašim ni sebe ni druge. Moje dete hranim ljubavlju i zdravim odnosom prema životu i poštovanjem prema - istakla je TV voditeljka.

Hellomagazin.rs Arhiva Hello/Instagram