Ana Nikolić proslavila jubilarni rođendan: Ja sam narcis, i 40 mi zvuči zastrašujuće, ali uz malo botoksa biće lakše

Ana Nikolić proslavila jubilarni rođendan: Ja sam narcis, i 40 mi zvuči zastrašujuće, ali uz malo botoksa biće lakše

Autor: | 28/09/2018

0

Nakon 20. rođendana,  svaki sledeći jubilarni kod većine žena izaziva određenu vrstu zebnje i teskobe.  "Ozloglašeni" 30. prelomna je tačka, 40. vreme kada se podvlače crte i rezimira postignuto.


Pevačica Ana Nikolić juče je zakoračila u petu deceniju i osetila  potrebu da se obrati svojim obožavaocima.

- Dragi moji htela sam prvo svima da vam se zahvalim na prelepim željama. Ja danas punim 40 godina, zvuči strašno verujte, i meni, i apsolutno ne znam kako treba da se osećam po tom pitanju. Razumeće me sve žene koje imaju slične probleme. Danima sam razmišljala i razmišljala i kad pogledam iza sebe, znate ovo je neko vreme kada se svode računi i podvlače crte. Ja kada pogledam iza sebe, posebno uzimajući u obzir odakle sam krenula kao jedna mala devojčica mlada, naivna i neiskusna, došla u veliki grad i upala u jednu džunglu koja se zove estrada nekako imam sve razloge da budem ponosna na sebe- rekla je i dodala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jan 30, 2018 at 8:24am PST


Međutim, znate ipak sam ja narcis i 40 zvuči već onako zastrašujuće, iskrena da budem. Što bi moja pokojna, na žalost pokojna, baba rekla: "Rasitnila si petu banku". Baba jesam, i dobro mi nije.


Onda sam ja tako danima ležala i razmišljala i razmišljala šta da radim i onda sam shvatila, uz malo botoksa, par čaša, sa pogledom, trenutno ne možete da vidite Koloseum ili crkvu Svetog Petra u Rimu... Nekako sam shvatila da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Kažem devojke jer ja za sebe još uvek mislim da sam devojka. - zaključila je Ana Nikolić.
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Instagram
Tagovi: ana nikolić