Jelena Karleuša odbrusila Ani Nikolić: Alo, ženo, saberi se!

Jelena Karleuša odbrusila Ani Nikolić: Alo, ženo, saberi se!

Autor: | 28/09/2018

0


Video snimak koji je Ana Nikolić objavila povodom 40. rođendana izazvao je različite reakcije. Dok je jedni podržavaju, drugima je zasmetalo što je odala i neke svoje nesigurnosti sa kojima se susreću mnoge žene.

-Ja danas punim 40 godina i ne znam kako da se osećam. To je zastrašujuće. Danima sam razmišljala i razmišljala i kad pogledam iza sebe, znate ovo je neko vreme kada se svode računi i podvlače crte. Ja kada pogledam iza sebe, posebno uzimajući u obzir odakle sam krenula kao jedna mala devojčica mlada, naivna i neiskusna, došla u veliki grad i upala u jednu džunglu koja se zove estrada nekako imam sve razloge da budem ponosna na sebe.Međutim, znate ipak sam ja narcis i 40 zvuči već onako zastrašujuće, iskrena da budem. Što bi moja pokojna, nažalost pokojna, baba rekla: "Rasitnila si petu banku". Baba jesam, i dobro mi nije - podelila je Ana svoja osećanja povodom ulaska u petu deceniju.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ana-nikolic-proslavila-jubilarni-rodendan-ja-sam-narcis-40-mi-zvuci-zastrasujuce-ali-uz-malo-botoksa-bice-lakse/

Jelena Karleuša, koja je tek godinu dana mlađa pd Ane, imala je brutalnu, ali prijateljsku poruku za nju.

-Alo, ženo, saberi se i trgni se, i budi ono što si uvek bila - grom! - poručila joj je Jelena.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Najnovije vesti