Sofija Milošević i Adem Ljajić sačuvali dobre odnose: Između nas ne postoje skandali

Sofija Milošević i Adem Ljajić sačuvali dobre odnose: Između nas ne postoje skandali

Autor: | 28/09/2018

0

Otkako je stavila tačku na vezu sa fudbalerom Ademom Ljajićem, Sofija Milošević je sama i zasad ne planira da uplovi u novu romansu.

Atraktivna plavuša Sofija Milošević gde god se pojavi privlači pažnju, a svojim izgledom nijednog muškarca ne ostavlja ravnodušnim. Sa fudbalerom Ademom Ljajićem raskinula je početkom avgusta, i to nakon tri godine zabavljanja. Njih dvoje su poslednjih meseci veze bili dosta udaljeni zbog poslovnih obaveza, a to je dovelo do toga da stave tačku na ljubavnu vezu i da se rastanu u mirnom tonu. Sofija otkriva za “Blic” u kakvim je sada odnosima sa bivšim dečkom.


- Mi smo ostali u divnim, super odnosima. I sada kada je menjao klub smo se čuli - kaže Sofija, a na pitanje da li to znači da postoji mogućnost da se pomire, Sofija je prvo zastala, a onda rekla:

- Ne znam. Ne verujem. Baš smo ostali u divnim odnosima. Bila sam i na utakmici pre nekoliko nedalja kada smo igrali protiv Rumuna.

Pošto kaže da zasad ne postoji mogućnost pomirenja sa Ademom, a pojavila se na stadionu i bodrila našu reprezentaciju, nametnulo se pitanje da li joj joj je prišao neki fudbaler ili joj se udvarao.

- Niko mi nije prišao. Mislim da nikome nije bila ništa jasno. Ljudima je to čudno kada neko ostane u dobrim odnosima. Uvek se čekaju neki skandali, ali između Adema i mene to ne postoji. Baš mi je drago što smo ostali u dobrim odnosima - ističe Sofija.


Gde god se pojavi Sofija privlači pažnju, a zbog izgleda često je bila meta predrasuda.

- Uvek ima predrasuda kada su lepe žene u pitanju. Ista stvar je i kada su uspešne žene. Nije bitno da li je lepa ili ne. Ja se borim sa predrasudama ceo život - kaže Sofija i dodaje:

- Ljudi uglavnom misle za mene da sam arogantna, što je potpuno suprotno od realnosti. Privatno sam opuštena.

U „Ubicama“ igram devojku koja je drugačija od mene

Sofija Milošević je deo serije “Ubice mog oca”, a igra devojku koja je drugačija od nje.

- Tu ćete jedino videti nešto što nisam ja. Ja sam neko ko je veoma iskren i živim tako. Mnogo javnih ličnosti, devojaka, ima drugačije lice za javnost, ja ne. Ja sam ono što jesam - naglasila je ona.


Sofija će se u seriji razgolititi, a kako kaže, nije joj bilo neprijatno na snimanju.

- Moj posao je takav da sam radila mnoge kampanje za kupaće kostime i donji veš, tako da mi to nije nešto strano. Jedino što je ovaj put bilo seksualne konotacije, ali nije mi bilo teško zato što sam to shvatila kao deo posla. Bilo je odlično jer sam imala veliku podršku ekipe i nisam se osećala neprijatno ni u jednom trenutku.

Hellomagazin.rs Instagram