Biljana Obradović: Ljubav jača od tumora

Biljana Obradović: Ljubav jača od tumora

Autor: | 28/09/2018

0

Prošle su dve decenije otkako je, uz kultnu emisiju “City”, stupila na medijsku scenu. U međuvremenu su, pred njenim stilom i novinarskim umećem, poklekle i neke od najvećih holivudskih zvezda, koje je sretala na prestižnim događajima širom sveta. Pre nekoliko godina, kolekciji omiljenih cipela sa visokom štiklom Biljana Obradović dodala je i ležernu sportsku obuću, kojom nastavlja da samouvereno korača i kroz neke druge vode, u ulozi portparola Fudbalskog kluba “Partizan”.

Dok je u glamuroznom izdanju blistala kao voditeljka nedavne zabave magazina “Hello!” niko nije mogao ni da nasluti šta se krije iza njenog osmeha i besprekornog držanja. No, ako se neko u ovom surovom medijskom poslu pokazao kao još suroviji profesionalac, ne otkrivajući pred kamerom ili publikom nijednu jedinu emociju koja ga u određenom trenutku tišti, onda je to Biljana Obradović.

Osmeh koji je savršeno krio ozbiljnu dramu i težak period sa kojim se donedavno suočavala - borbu sa tumorom pankreasa. Ipak, sve se odvijalo pod velom tajne, jer nije želela da opterećuje ni porodicu, ni prijatelje, ni bilo koga. Izvor blizak popularnoj voditeljki tvrdi da je za nju sve to bilo izuzetno naporno. Ipak, kada je došla sebi od prvobitnog šoka, nije gubila vreme, već je odmah počela da pravi strategiju kako da se najefikasnije suprotstavi opasnom neprijatelju.

O borbi  za zdravlje koju je vodila voditeljka Biljana Obradović pročitajte u najnovijem magazinu Hello! koji je u prodaji do 5. oktobra.

Snežana Ilić Luka Šarac

Najnovije vesti