Mirka Vasiljević: Vujadin i ja ne proveravamo jedno drugom telefon, to je privatnost

Mirka Vasiljević: Vujadin i ja ne proveravamo jedno drugom telefon, to je privatnost

Autor: | 29/09/2018

0

U domu glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića ovih dana je slavlje jer njegov klub Crvena zvezda igra u Ligi šampiona. Glumica, koja sa sportistom ima troje dece, kaže da ga svi podržavaju u građenju karijere, ali da je zbog Zvezde i njihova svadba na čekanju.

- Prošle godine smo hteli da napravimo krštenje sina, naravno, na neki bitan datum Crvene zvezde, i onda da se venčamo. Međutim, tada je bila aktuelna reprezentacija i zbog toga smo morali sve da odložimo. Sada moramo da čekamo sledeći maj, eto mi stalno kada želimo da napravimo neko slavlje nešto se izjalovi. Tako da sada moramo prvo njega da kristimo, pa onda i mi da se venčamo. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prestige Srbija (@the_prestige_serbia) on Jun 21, 2018 at 2:20pm PDT

Da li ti smeta što je Vujadin zbog fudbala često van kuće i kada ti najviše nedostaje?

- Mi smo od naše 19. godine zajedno, odrastamo i sazrevamo zajedno. Moj posao je takav da kada snimam, nema me po 17 sati kod kuće. Evo, sada sam imala snimanje nekoliko epizoda “Istine i laži” i već u pola sedam ujtru sam na setu, a u osam uveče sam dolazila kući. Sa druge strane, fudbal je njegov posao i on to voli, a onda i mi moramo to da volimo. Fudbal nam omogućava da lepo živimo i zato za Vujadinovu karijeru uvek kapa dole. Što se tiče nedostajanja, bez obzira na to koliko je odsutan, znam da će brzo doći, a tu su poruke i video-pozivi.

Da li mu proveravaš telefon?

- Ne, mi ne diramo jedno drugom telefon, to je privatnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P1 Concept Store (@p1conceptstore) on May 10, 2017 at 2:35am PDT

Ima li ljubomore?

- Normalne da, jer volim da ono što je moje bude moje i ono u šta ulažem vreme i energiju da bude kako treba, ali to je u granicama. Sa druge strane, on moje drugare zna, dolaze nam u kuću.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Najnovije vesti