Ana Bekuta: Ja sam žena zmaj, a Jelena Karleuša je lav, pa sve pršti oko nas

Ana Bekuta: Ja sam žena zmaj, a Jelena Karleuša je lav, pa sve pršti oko nas

Autor: | 30/09/2018

0

Nova sezona Zvezde Granda je počela, a Ana Bekuta se trudi da naporna višesatna snimanja uskladi sa pripremama za svoj koncert u Centru Sava.

U intervjuu za Svet ispričala je kako se oseća pred koncert, ali i kako se slaže sa koleginicom Jelenom Karleušom.

- Spremna jesam, ali uzbuđenje ipak postoji zato što sam sigurna da je pred nama pregršt novih raskošnih muzičkih talenata. Što se izmena tiče, mogu samo da kažem – jedan je Lukas i nedostajaće mi, pre svega publici, ali Saša zna šta radi i verujem da će Đorđe biti zanimljivo osveženje. Stalno me ljudi pitaju da li će se on uklopiti sa nama, koji smo ovde godinama i već se odlično poznajemo, ali nema razloga da se ne uklopi. E sad, da li će se sa nekim kačiti, to ne znam, nisam vidovita. Neke će se iskrice verovatno pojaviti - kaže Ana, koja je prošle godine često razmenjivala varnice sa Viki Miljković:

- Nikome ne pričam iza leđa, pa ni Viki, sa kojom sam na različitoj talasnoj dužini. Imate oči i uši, pa sami zaključite. Po svemu sudeći, gledaoci odlično razumeju prirodu povremenih kurcšlusa. Ja ne znam da li se Viki nekada zaista naljutila na mene ili mi je zamerila zbog neke reči, to morate nju da pitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on Sep 29, 2018 at 12:20pm PDT

S druge strane, Bekuta se dobro uklopila sa Jelenom Karleušom.

- Pa vidite ovako, ja sam žena zmaj, a Karleuša je lav, pa sve pršti oko nas. U mnogo čemu smo sasvim različite, ali energije su nam komplementarne. Njena javna prezentacija je ekscentrična, moja je klasična, ali na brojne stvari slično reagujemo, imamo sličan smisao za humor, pravdoljubive smo i mrsko nam je licemerje - objašnjava Ana, koja je čula za Karleušin predlog da Dara Bubamara dođe na mesto Ace Lukasa:

- Đorđe David i Dara stvarno su neuporedivi. Jedan deo publike svakako će ostati uskraćen. Zaboga, Dara je institucija, zar ne? Međutim, došlo bi do izvesne neravnoteže pošto su žene u ubedljivoj većini. U svakom slučaju, Đorđe je dobrodošao. A što se tiče toga da li bih ja da budem u produkcijskom žiriju sa Snežanom i Popovićem, samo mogu da ti kažem da je meni sasvim udobno u mojoj stolici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on Sep 29, 2018 at 6:24am PDT

hellomagazin.rs Dušan Petrović/Mirko Tabašević/Hello/Arhiva

Pročitajte još