Goca Tržan o ljubavi: Ja sam kao životinja - kad me sateraš u ćošak, branim se svim silama

Goca Tržan o ljubavi: Ja sam kao životinja - kad me sateraš u ćošak, branim se svim silama

Autor: | 02/10/2018

0

Popularna pevačica Goca Tržan već godinama živi u skladnom braku sa svojim suprugom Rašom Novakovićem, a mnogi joj zavide na tome što svoju porodičnu idilu čuva daleko od svih sa četrnaest godina mlađim muškarcem.

Iako se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu koji prema nekim medijskim navodima često doživljava padove, pevačica se na to ne obazire. Goca je, naprotiv, isticala kako je sa njom i njenim suprugom sve u najboljem redu, a samo za portal Pink.rs otkrila je recept za srećan život u kojem nema mesta za razmirice i nesuglasice.

Goca Tržan o ljubavi sa mlađim muškarcem: Ovde se ništa ne prašta, a sve se zamera! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Aug 28, 2018 at 5:03am PDT


-Pre svega time što ne dozvoljavam da razmišljam o tome ko koliko ima godina, ne razmišljam koliko će da traje, ne pokušavam da gnjavim ni ja njega ni on mene, Mi se volimo u čistom obliku i najvažnije je da ga nikad ne kontrolišem. Mi se podržavamo, jer ja sam kao životinja, mene kad sateraš u ćošak ili u kavez, ja se onda branim svim silama - rekla je Goca.

I pored brojnih poslovnih obaveza, pevačica se trudi da svu pažnju posveti i svojoj mezimici Leni. S obzirom na to da je devojčica u fazi adolescencije, upitali smo pevačicu na šta joj najviše skreće pažnju. Goca je sa ponosom govorila o njenom odrastanju i osobinama, ali postoji nešto što joj strogo zabranjuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on May 13, 2018 at 8:44am PDT


-Najviše utičem na to kako se odnosi prema odraslima, prema svojim vršnjacima, koliko uči, da li je lepo vaspitana, da li čita, kakvu muziku sluša. Ne tolerišem bahatost, nevaspitanje, prostakluk i takve stvari. Elena nema nijedan element toga, osim što je jednom rekla: 'Je*i ga'. Ja joj kažem: 'Sram te bilo, tako lepa devojčica da to izgovara'. Ona meni kaže: 'Pa, dobro, i ti psuješ'. Onda ja njoj objasnim da ja nisam tako lepa devojčica i nisam dama kao ona, ja sam bitanga. Ona je na mene povukla otvorenost, socijalnu inteligenciju i izuzetno je talentovana za komunikaciju sa ljudima. Fantastično je to što je oprezna, mnogo je pametnija od mene i nema moj temperament - priznala je pevačica.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram/ Goca Trzan
Tagovi: goca tržan