Aleksandra Prijović: Sada radim ono o čemu sam maštala - samo se odmaram i spavam

Aleksandra Prijović: Sada radim ono o čemu sam maštala - samo se odmaram i spavam

Autor: | 05/10/2018

0

Aleksandra Prijović i zvanično je otišla na trudničko bolovanje kada je pre nekoliko dana otkazala sve nastupe dok se ne porodi.

Crnokosa pevačica priznaje da joj je falio odmor, koji nije imala otkako je počela da se bavi muzikom, te da sada čitav dan spava i odmara se.

- Nije u pitanju rizična trudnoća, sve je u redu, nego meni smeta dim, osećam da neću moći da izdržim i lekar mi je savetovao da otkažem nastupe. Nažalost, morali smo to da uradimo, ali najbitnije je da sve bude u redu sa bebom. Ja se odlično osećam. Znate kako kažu, bolje sprečiti - kaže Aleksandra za „Blic” u svom prvom intervjuu nakon što se saznalo da je u drugom stanju.

O tome kako podnosi popularno zvano drugo stanje, ali i zašto su odabrali da se sin zove baš Aleksandar, kaže:

- Nisam zahtevna trudnica, vrlo sam jednostavna i sa mnom je sve lako. Sin će se zvati Aleksandar. Filip je predložio, a ja sam naravno bila oduševljena.

Mnoge trudnice, osim brige o tome da sve bude u najboljem redu sa bebom, misle i o dodatnim kilogramima koje dobiju u trudnoći. Međutim, pevačica se ne brine.

- Razmišljam o tome, naravno. Ipak, potrudiću se da se ne ugojim puno. Sada se samo odmaram i spavam. O tome sam oduvek maštala. Nisam imala pauzu ovih sedam, osam godina koliko radim, tako da ću narednih meseci da se odmorim za sav ovaj prethodni period - dodaje pevačica.


Kako su promene raspoloženja svojstvene mnogim ženama, Aleksandra ističe da ih je imala na samom početku.

- Imala sam promene raspoloženja. Prvi je stradao onaj koji mi je najbliži. Ne pitajte me kako u tim momentima izgledam.

Strahovi od porođaja, kao i od same trudnoće, ne postoje.

- Ja toliko volim decu, prosto ih obožavam. Kad vidim neko dete, odmah skočim i igram se. Niko ne može od mene da ga uzme. Jedva čekam da se porodim, ne plašim se ničega - kaže nam Aleksandra, koja će se narednih meseci baciti i na snimanje pesama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Oct 3, 2018 at 3:14am PDT


- Snimaću, ne znam da li će izaći kao singl ili kao album. Ovih dana često idem u studio - završava supruga Filipa Živojinovića.

Kupili smo mnogo stvari za bebu

Aleksandra i Filip su u proteklom periodu mnogo putovali, tako da su u svetskim metropolama već kupili sve potrepštine za bebu.

- Mnogo smo putovali i iz svakog grada smo kupovali po nekoliko sitnica, tako da se nakupilo svega za bebu. Filip i ja smo započeli sa tom kupovinom, a onda su ostali nastavili. Moram da priznam da sam uvek, gde god da odem, gledala sebi nešto da kupim. Bilo to torba ili cipele. Sada smo obišli ozbiljne gradove gde sam mogla da kupim šta god želim sebi, što možda i ne postoji u Srbiji, ali sam gledala samo radnje za bebe - iskrena je pevačica.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Najnovije vesti