Ana Mihajlovski i Marijana Mićić spremne za novi početak: Dugo smo želele da radimo zajedno bilo šta!

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić spremne za novi početak: Dugo smo želele da radimo zajedno bilo šta!

Autor: | 11/10/2018

0

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić posle 13 godina ponovo će biti voditeljski duo - ovoga puta Ana se pridružuje Marijani u „Pinkovim zvezdicama“.

Pošto je prošlo više od decenije otkako su se prvi put zajedno pojavile u rijaliti programu „Jednostavan život“ i osvojile publiku, Ana kaže da je dugo želela da se s koleginicom ponovo nađe pred kamerama.

- Mi smo baš dugo želele da radimo zajedno bilo šta, a ispostavilo se da ćemo raditi „Zvezdice“, koje su Marijanino omiljeno angažovanje. Projekat „Pinkove zvezdice“ je sam po sebi nešto lepo i zanimljivo, pa samim tim ne osećam nikakav pritisak. Mogu da poslužim i za čuvanje dece ako je ostalo malih, pošto su svi koji će učestvovali ranijih godina već porasli. Sigurna sam da će nam svima biti veoma zanimljivo - kaže Ana Mihajlovski.

Marijana Mićić kaže za Alo! da je srećna što je baš Ana pojačanje u „Pinkovim zvezdicama“, jer koleginicu voli da gleda šta god da radi na televiziji.

- Stvarno sam srećna što ćemo raditi zajedno, jer je ovo naš mali jubilej, peta sezona. Radujem se što je koncept drugačiji i što ćemo videti najbolje od najboljih, pojaviće se 36 mališana. Naravno, radujem se što se Ana uopšte vratila zato što volim da je gledam na televiziji šta god da radi. Očekuju nas noviteti i u žiriju, a nova sezona me raduje jer ću ponovo videti sve te klince. Videću koliko su porasli. Prošle godine, kada sam ih upoznala, nisu znali ni kada im je rođendan, a sada su mali ljudi - kaže Marijana Mićić.

hellomagazin.rs Instagram/micicmarijana/an_amihajlovski

Pročitajte još