Nataša Bekvalac sa suzama u očima priznala: Dotakla sam dno

Nataša Bekvalac sa suzama u očima priznala: Dotakla sam dno

Autor: | 17/10/2018

0

Da je protekli period bio izuzetno težak za Natašu Bekvalac dokazala je i prilikom gostovanja u Jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića , kada nije uspela da zadrži suze dok je govorila o onome što je prošla sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem.

–Dotakla dno. Žena sam koja se bavi javnim poslom i svi znaju koliko je nama važno da izgledamo lepo i da se predstavimo u najboljem svetlu, a zamislite kad jedan dan na svim naslovnim stranama osvanete u takvom izdanju. To te poremeti skroz. I ja ne izgledam ovako kada ustanem, i ja idem u toalet kao svaka druga žena, ne smatram da sam iznad nekoga ali ne osećam se prijatno. Opet, ne osećam se ni kao neka jadnica, dogodilo mi se ono što može da se dogodi svakome – rekla je pevačica koja o ovoj teškoj temi nije želela da govori.

Drugačija, inovativna i trendi: Detalj na Nataši Bekvalac kojim pomera granice mode (FOTO)

Ipak, nije izbegla da odgovori na pitanje voditeljke Jovane Joksimović da li smatra da je postupila impulsivno.

-Iako je ovo jednim delom priča o tome, a rekla sam da neću ali kada sam zakoračila u to, pre nego što sam zakoračila, pomislila sam da ako ne zakoračim biću kao 90 odsto žena, rekla je Bekvalčeva koja nije želela dalje da govori na tu temu.

Nataša Bekvalac prvi put javno otvorila dušu: Ljudi se šale kada su moje udaje u pitanju (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 17, 2018 at 2:03am PDT


-Meni je stvarno jako neprijatno da pričamo o tome. Došla sam vam nasmejana a sada ulazimo u neku drugu emociju. Nemam ja problem da pričam o tome ali sada ne mogu zaista.Kada se meni to dogodilo, videla sam koliko žena je doživelo to na mnogo strašniji način. Mnoge su mi pisale i govorile da je moja borba i njihova borba. Ma, ne mogu da pričam stvarno. Prevelika je emocija- rekla je Nataša kroz suze.
Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/ Instagram

Najnovije vesti