Nataša Bekvalac o praštanju i zaboravljanju: Ništa ja od toga ne bih, živim svoj život onako kako mi je dato

Nataša Bekvalac o praštanju i zaboravljanju: Ništa ja od toga ne bih, živim svoj život onako kako mi je dato

Autor: | 17/10/2018

0

Nataša Bekvalac progovorila je o negativnim komentarima koji su je sačekali posle drame koju je preživela sa bivšim suprugom.

Pevačica je otkrila da je razočarana, ali ne u sebe.

- Ja sam mnogo drugačija od drugih i malo sam razočarana. Ne mogu da kažem da me to rastužuje, ali od mora divnih stvari i mediji i ljudi su fokusirani na samo loše stvari. Meni to mnogo govori o drugima - rekla je Nataša.

Bekvalčeva je odgovorila na pitanje da li će oprostiti, zaboraviti ili ni jedno ni drugo posle svega.

- Ništa ja od toga ne bih. Živim svoj život veoma radosno, kako mi je dato, doživljavam ga kao veliki dar - izjavila je pevačica.

Progovorila je i o svojoj deci, koju je odlučila da odgaja u Novom Sadu. Pevačica je istakla kako želi da Hana i Katja odrastaju u prirodnom i toplom okruženju.

- Odlučila sam da Novi Sad bude grad gde ću odgajati svoju decu. Ja doziram Beograd koliko meni treba, veže me za posao i drage ljude. U Novom Sadu su mi roditelji, tu su moji koreni - rekla je Nataša, a onda progovorila o svojoj porodici:

- Generalno uvek vraćamo priču na porodicu, a moja nije savršena. Ona je baza i ljubav. Otac je zaštitnik, mama je stub, a sestre su lude i obožavaju me kao i ja njih. Imam zdrav temelj koji je bitan zbog onoga što mi se dešava. Ja hoću da moje ćerke budu prvo samostalne i nezavisne. Kada su takve, onda mogu da slušaju svoje srce. Želim da one budu svoji ljudi, obrazovane, hrabre i jake i da takve koračaju kroz svoj život - rekla je Bekvalčeva i dodala:

- Hana je pokupila najbolje od mene i Danila. Ona nema moj temperament i zbog toga sam srećna. Ona je jako brzo sazrela. Katja ima 7 meseci i vidim da će da bude veliki problem. Fizički i mentalno je moja kopija. Sada tek razumem roditelje koji kažu: "Volim vas, ali drugačije. Kada smo Kristina, Dragana i ja u pitanju pažnja je bila usmerena na mene, jer sam ja bila najproblematičnija. Dragana je bila dobro dete.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti