Jelena Karleuša podržava Natašu Bekvalac: Ona je samohrana majka dvoje dece, neko ko se sam bori čitav život

Jelena Karleuša podržava Natašu Bekvalac: Ona je samohrana majka dvoje dece, neko ko se sam bori čitav život

Autor: | 19/10/2018

0

Pop diva Jelena Karleuša sprema svoj novi sing, ali je prokomentarisala i novu pesmu koju je objavila pevačica Nataša Bekvalac.

-Moram da kažem da Nataša nikad bolje nije izgledala. Izgleda kada žena prolazi kroz težak period u životu da najbolje izgleda. Čestitam joj povratnički singl. Onog momenta kada je pesma izašla svi su to dočekali na nož, ja sam znala da će biti veliki uspeh. Sve što se u Srbiji dočeka na nož, posle bude veliki hit. Želim joj sve najbolje, ja podržavam žene koje se bore same. Ona je samohrana majka dvoje dece, neko ko se sam bori čitav život. Ima svu moju podršku, rekla je Jelena.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/apsolutno-u-trendu-frizura-jelene-karleuse-i-natasa-bekvalac-salje-jasnu-poruku/

Nedavno je počelo emitovanje nove sezone "Zvezda Granda", a mnogi su primetili da se Karleuša i Viki više ne svađaju kao pre.

View this post on Instagram

A post shared by Zvezde Granda 2018/2019 ?? (@zvezde.granda__) on Oct 13, 2018 at 12:55pm PDT

-Viki je samo neko ko je shvatio prvila igre. Više me ne iritira. Drugačiji je koncept ove sezone, mislim da vatra tek predostoji- rekla je Jelena Karleuša.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/Instagram