Nerešivi problemi uzrok radikalne odluke: Ana Nikolić započela bitku za starateljstvo nad ćerkom?

Nerešivi problemi uzrok radikalne odluke: Ana Nikolić započela bitku za starateljstvo nad ćerkom?

20/10/2018

0


Ana Nikolić podnela je zahtev za starateljstvo nad ćerkom, koju je pre godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom, saznaje Kurir.

Odnos između poznate pevačice i repera toliko je postao hladan i netrpeljiv, da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda. Zato je Ana pre nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste u kojoj traži da briga o naslednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on May 22, 2018 at 10:17am PDT

– Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspeha. Poslednjih meseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto rešila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnela tužbu za starateljstvo – kaže izvor blizak pevačici za Kurir.


Sa Aninom namerom da postane staratelj ćerki, Rasta se ne slaže i ima nameru da se do kraja bori na sudu.

Rastin i Anin advokat Borivoje Borović nije hteo da ulazi u detalje ovog spora.

– O tome vam ne mogu ništa reći. Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću posle toga znati šta i kako je ona odlučila. Hvala na razumevanju – rekao je advokat.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti