Konačan kraj ljubavi: Ani Nikolić već mesec dana ne želi da čuje za Rastu, izbacila mu stvari iz stana

Konačan kraj ljubavi: Ani Nikolić već mesec dana ne želi da čuje za Rastu, izbacila mu stvari iz stana

Autor: | 21/10/2018

0

Kao bomba je odjeknula vest da je Ana Nikolić izbacila Rastu iz svog stana i da je odlučna u nameri da zauvek okonča odnos sa njim.

Novinari magazina Svet su pokušali da stupe u kontakt sa njima, ali ni oni ni njihovi predstavnici za medije nisu želeli da daju bilo kakve izjave. Zatim su razgovarali sa jednom od Aninih retkih prijateljica koja je zamolila da ne objavljuju njeno ime, koje je poznato redakciji pomenutog lista.

- Ne bih ništa da pričam da ne povredim Anu. Znam da već mesec dana neće da čuje za Rastu. On se nikada neće promeniti, njegov način života jednostavno nije za porodicu i ona više neće da ga trpi. Odlučna je da ostane sama i da se sama brine o svom detetu koje joj je centar sveta - rekla je za Svet sagovornica.

Podsetimo, Ana je Rastu blokirala na Instagramu i svoj rođendan je provela sa drugaricom u Rimu, nakon čega je nekoliko dana bila u jednom manastiru u Rakovici kako bi pronašla mir.

Osim pravnih sredstava, kao što je tužba za starateljstvo nad ćerkom Tarom koju je Ana podnela protiv Raste, ona povlači i druge poteze koji dodatno raspiruju svađu i razdor između njih. Naime, pevačica je izbacila lične stvari svog doskorašnjeg supruga ispred stana u kojem su zajedno živeli, a onda je on poslao svoje obezbeđenje da ih pokupi i donese mu.

– Ana svaki dan nađe novi razlog da pobesni na Rastu, i pored toga što se njih dvoje ne čuju i ne viđaju. Tako joj je prekjuče palo na pamet da njegove stvari izbaci u hodnik, neće da je bilo šta podseća na njega. Rasta je posle sat vremena poslao svoje obezbeđenje po stvari, a sutradan je došao da vidi ćerku Taru, koja mu mnogo nedostaje otkako se rastao sa Anom – kaže izvor blizak pevačici za Kurir.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti