Milan Kalinić o supruzi Sandri: Srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja i odličnu majku svojoj deci

Milan Kalinić o supruzi Sandri: Srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja i odličnu majku svojoj deci

Autor: | 22/10/2018

0


Glumac i voditelj Milan Kalinić već godinama je u srećnom braku, ali o svom privatnom životu nerado govori za medije. Ipak, sada je napravio izuzetak, pa je otkrio koliko je srećan što pored sebe ima ženu kao što je njegova supruga Sandra.

-Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam tada mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci... Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom To sve je zaista mnogo bitno da bi brak bio uspešan", rekao je u Jutarnjem programu televizije Hepi i otkrio kako uspeva da uskladi privatni i profesionalni život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by [email protected] (@kalinic.milan72) on Oct 28, 2017 at 9:54am PDT



-Veoma volim svoj posao i mnogo sam zahvalan što nemam fiksno radno vreme. Predstave koje igram oduzimaju mi nekoliko dana u kontinutetu, posle čega mogu da se posvetim roditeljskim obavezama koje najviše volim. Pre svega moram da kažem jednu interesantnu činjenicu, a to je da su najveći radoholičari najveći hedonisti. Recimo, ja zato i jurim i radim da bih mogao sebi i svojoj porodici da obezbedim sva uživanja,
izjavio je Milan i dodao da mu je od svih uloga najdraža ona roditeljska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by [email protected] (@kalinic.milan72) on Jul 8, 2017 at 1:29pm PDT


-Ništa me više ne ispunjavam nego kada sina vodim na trening, kada ga vodim sa sobom na utakmice. Smatram da je najbitnije ono što nosiš iz kuće. Dok sam ja odrastao, družio sam se sa svakakvim tipovima ličnosti, ali čovek gde god da ode sa sobom nosi ono što je naučio kod kuće, tvrdi glumac u emsiji "Dobro jutro Srbije".

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: milan kalinić

Pročitajte još