Leontina: Ispunila mi se želja da vidim Natašu Bekvalac u "crvenoj stolici"

Leontina: Ispunila mi se želja da vidim Natašu Bekvalac u "crvenoj stolici"

Autor: | 23/10/2018

0

Jubilarna peta sezona najgledanijeg dečijeg muzčkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" posebna je po mnogim stvarima, prvenstveno zato što okuplja najbolje takmičare iz prethodne četiri sezone.

Ipak veliko iznenađenje je što će ove godine u čuvenim crvenim stolicama sedeti nova petorka - Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on Oct 23, 2018 at 10:34am PDT


Leontina, koja je od prve sezone deo projekta "Pinkove zvezdice", raduje se što će videti najbolje zvezdice ponovo na sceni.

-Očekujem da se iznenadim, te mališane nećemo ni prepoznati jer to više nisu mališani. Pre ćemo se iznenađivati i šokirati zbpg njihovog 'odraslog fazona'. Mislim da to njihovo odrastanje može da bude mač sa dve oštrice, neće nužno svi biti zreliji kao pevači. Posebno to kažem zbog dečaka i njihove čuvene mutacije. Videćemo kako će se pokazati u ovoj 'All Stars' sezoni. Ja svakako jedva čekam da ih ponovo vidim, jer je lepo pratiti decu od njihovih početaka. Ne znam kako ćemo mi kao žiri odlučiti ko će ispasti, jer sam naziv takmičenja kaže: 'Pinkove zvezdice-All Stars', tu nema loših takmičara - rekla je Leontina.

Ne zna se ko prednjači: Haljine, štikle i raskošne frizure i voditeljki i žirija “Pinkovih zvezdica”

Iako je veoma uzbuđena, Leontina ima i velika očekivanja od ovogodišnjih takmičara, upravo zato što su već učestvovali u ovom takmičenju.

-Sigurno je da očekujem mnogo više od ovogodišnjih zvezdica, nego što sam očekivala u njihovim regularnim sezonama, samim tim što su svi prošli kroz čitav sistem takmičenja i što su otišli na neke svoje strane i imali dovoljno vremena i da napreduju i da se nadgrade - objasnila je Leontina.


Ona smatra i da su promene u žiriju dobre jer donose novu energiju, a otkrila je i da je oduvek priželjkivala da se u crvenoj stolici nađe Nataša Bekvalac.

-Nataša je bila moj prvi izbor još u prvoj sezoni, kad smo komentarisali koga bismo voleli da vidimo u žiriju, ja sam spomenula Natašu, i evo ispunila mi se želja. Milana obožavam, on ima tu svađalačku energiju na krajnje duhovit i nikada zlonameran način. Ne sedi više pored mene, sada je Kija na njegovom mestu, tako da ću ja da je podučavam. Goca uvek unosi tu neku dozu opuštenosti, jer koliko god bila stroga, ona je i neposredna, i deca vole te njene luckaste komentare. Da se i mi u žiriju ne razlikujemo, verujem da nam ne bi bilo toliko zabavno - ispričala je Vukomanovićeva.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/goca-trzan-o-promenama-u-pinkovim-zvezdicama-necu-da-se-povlacim-jer-ako-se-svi-povucemo-pred-tim-sta-ce-da-ostane/

Za kraj, Leontina je imala kratku ali jasnu poruku za sve učesnike "Pinkovih zvezdica - All Stars".

-Budite bolji nego što ste bili, vredniji, i nikada ne postavljajte limit sebi, jer u umetnosti nema granica - rekla je Leontina.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram