Goga Sekulić: Garderobu za bebu još nećemo kupovati, ali znam da će biti obučena slatko i moderno

Goga Sekulić: Garderobu za bebu još nećemo kupovati, ali znam da će biti obučena slatko i moderno

Autor: | 23/10/2018

0

Svoju najveću želju - da postane majka, konačno će ostvariti u 41. godini. I niko nije srećniji od nje. Goga Sekulić, koja će krajem godine roditi dečaka, trudničke dane provodi u Švajcarskoj, gde namerava i bebu da donese na svet. A koliko joj drugo stanje prija, najbolje govori činjenica da joj sa svih strana stižu komplimenti kako nikad lepše nije izgledala.

- Prvih šest, sedam meseci zaista nisam imala nikakve tegobe, putovala sam i nastupala širom Evrope. Međutim, otkako sam ušla u sedmi mesec, shvatila sam šta zaista znači drugo stanje. Počeli su da mi otiču zglobovi, slabo spavam, a sad se pojavila i neka kiselina, za koju kažu da je normalna pošto bebi raste kosica. Generalno se dobro osećam, zdravi smo i dete i ja. Inače, na početku trudnoće uradila sam najsavremenije genetske testove koji su pokazali ne samo da je sa bebom sve u najboljem redu već i kog je pola. Sada svakih mesec dana idem na redovne preglede, tako da je sve pod kontrolom. Ostalo je još mesec i po do porođaja i, pravo da vam kažem, jedva čekam da vidim sina. Trebalo bi da na svet dođe u vreme novogodišnjih praznika, a možda nas sve iznenadi i porani. (smeh)

S obzirom na to da Gogina rođena sestra radi kod jednog od najboljih ginekologa u Švajcarskoj, pevačica nije imala dilemu prilikom izbora lekara koji će voditi trudnoću, a već je odabrala i privatnu kliniku. Na pitanje da li strahuje od tog dana, odgovara:


- Ne plašim se, samo sam pomalo zbunjena jer ne znam šta me tačno čeka. U šali kažem, kad su se porodile naše bake i mame, pa i sve žene ovog sveta, porodiću se i ja.

U trudnoći se nije mnogo ugojila, tek 12 kilograma, iako priznaje da je očekivala da će brojka biti daleko veća.

- Kilogrami su se nekako pravilno rasporedili, u skladu sa mojom visinom i građom, tako da mi ne predstavljaju problem. Imajući u vidu da je do porođaja ostalo još mesec i po, ima vremena da se ugojim. Najvažnije je da se zdravo i pravilno hranim. Idem u duge šetnje, a doskoro sam praktikovala i jogu za trudnice. Lekari su mi savetovali da se što manje zamaram i ja ih slušam.

Poznatoj trudnici na ruku ide lepo vreme, tako da nosi lepršave haljine, tunike, helanke. Od cipela sa visokom potpeticom odustala je pre dva meseca, kada je na nastupu u Poreču morala da se izuje, jer više nije mogla da izdrži.


- Publika je moj gest pozdravila aplauzom, a ja od tada nosim samo obuću koja mi je maksimalno udobna.

Iako je poslednjih godina živela na relaciji Beograd–Cirih, od kada je upoznala Uroša Domanovića, za koga se nedavno i udala, odlučila je da joj stalna adresa bude u Švajcarskoj.

- Uroš je evropski i svetski prvak brazilske džiu-džice, redovno trenira i takmiči se, a ima dosta obaveza i oko sportske akademije koju je otvorio sa jednim Švajcarcem. Jedno drugom smo velika podrška, odlično se razumemo i sjajno funkcionišemo. Iako nisam promenila prezime nakon udaje, sin će se, naravno, prezivati Domanović. O imenu još razmišljamo, ali u skorije vreme moraćemo da napravimo uži izbor. Za sada se vodimo mišlju da nasledniku damo dva imena.

View this post on Instagram

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Sep 21, 2018 at 7:29am PDT


Mada još nisu opremili sobu za novog člana porodice, jer staro verovanje kaže da sa tim ne treba žuriti, lagano prikupljaju ideje na društvenim mrežama i pripremaju se za nabavku kreveca i neophodne opreme.

- Garderobu još nećemo kupovati, ali već sada znam da će beba biti obučena slatko i moderno (smeh). Sina ćemo dovesti u Srbiju čim malo ojača, sa pet, šest meseci. Mislim da bi pre toga bilo rano da ga izlažemo putovanju avionom, verujem da to nije dobro ni za bebine uši. Porodica, a pre svega Uroševi i moji roditelji, doći će kod nas kako bi što pre upoznali unuka. U svakom slučaju, u prvo vreme biće mi dobrodošla i njihova pomoć.

Za kraj razgovora, pitali smo Gogu da li su trudnoća i beba ostvarenje svih njenih snova.

- Na poslovnom planu odavno sam se ostvarila. Snimila sam osam albuma i održala bezbroj koncerata. Proputovala sam svet. Uz Uroša sam se ostvarila i kao žena, a dete smatram najvećim bogatstvom. Naravno, planovi i želje uvek postoje, kad je čovek zdrav, sve može da postigne. Presrećna sam i jedva čekam da suprug i ja počnemo da uživamo sa našom bebom.

Eva Čubrović Miomir Milić/Instagram Goga Sekulic
Tagovi: goga sekulić