Milan Stanković: Nataša Bekvalac je super za razgovor i voleo bih da takva bude i u žiriju

Milan Stanković: Nataša Bekvalac je super za razgovor i voleo bih da takva bude i u žiriju

Autor: | 24/10/2018

0

Jednog od trenutno najpopularnijih domaćih pevača Milana Stankovića gledaćemo u ulozi člana žirija i u jubilarnoj petoj sezoni šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars".

On ne krije da jedva čeka da čuje koliko su takmičari napredovali u proteklom periodu i s pravom od najboljih očekuje upravo ono najbolje.

-Očekujem da bude najbolja jer će na jednom mestu biti svi oni najbolji iz prethodnih i u međuvremenu su porasli. Većinu pratim na Instagramu i vidim koliko su se oslobodili i koliko su u skladu sa vremenom u kom živimo. U skladu sa tim očekujem da vidim na kojoj su lestvici sada. Oni su na nekom svom putu, pa da vidimo koliko su odmakli od učešća u prethodnim sezonama. To je ono na čemu ću generalno insistirati kada budem komentarisao učesnike, da pronađu sebe, svoje mesto, jer bar danas je to toliko lako, dovoljno je da snimite neku obradu i objavite je na Jutjubu - objasnio je Milan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Jun 29, 2018 at 2:10pm PDT


Popularni pevač će u ovoj sezoni podići kriterijume, s obzirom na to da šou program "Pinkove zvezdice - All Stars" okuplja najbolje učesnike iz prethodne četiri sezone.

-Biću strog zato što bih stvarno voleo da naprave nešto, a samo hvaljenje i tapšanje po ramenu ih neće dovesti nigde. Mislim da nema potrebe da pričamo o tehničkim stvarima, gornje lage, terce i slično, jer kada je pevanje u pitanju, oni su svi odlični pevači - kaže Stanković.

U ovoj sezoni se menjaju i pravila, a jedno od njih je i da će sada emisije biti tematske, što Milana i te kako raduje.

Upravo zahvaljujući tim tematskim emisijama, moći ćemo da vidimo ko je od njih kompletan. Vreme je takvo da pevači moraju da pokažu mnogo više od pukog pevanja, i oni koji pokažu više, uspeće - rekao je Milan.


On je zadovoljan i promenama u žiriju i smatra da će ova sezona sa Gocom Tržan, Leontinom Vukomanović, Natašom Bekvalac i Kristinom Kijom Kockar u crvenim stolicama biti najzanimljivija do sada.

-Natašu znam duže, gotivan je lik za razgovor i priču i voleo bih da takva bude i u žiriju. Mislim da će sa Kijom i Natašom ova sezona biti zabavnija i uzbudljivija od prethodnih - kaže poznati pevač.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram