U jeku nagađanja: Šta Emina Jahović kaže o vezi sa turskim milijarderom

U jeku nagađanja: Šta Emina Jahović kaže o vezi sa turskim milijarderom

Autor: | 30/10/2018

0


Turski biznismen Sadetin Saran doveo je Eminu Jahović na porodično slavlje, gde je ona upoznala njegove najbliže, a svi su je odmah prihvatili.

Mesecima se spekulisalo da li je Emina zaista u vezi sa Sadetinom, ali je on odlučio da na to stavi tačku. Naime, turski milijarder je upoznao našu pevačicu sa porodicom na jednom slavlju, a zajedničku fotografiju je objavio na društvenim mrežama. Pevačica je na fotografiji naslonila glavu na svog partnera, a sa njima su pozirali i njegovi rodtelji braća i njihova deca.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/nova-fotografija-potvrduje-vezu-izmedu-emine-jahovic-sadetina-sarana/

- Da, upoznala sam Sadetinovu porodicu. Mogu samo toliko da vam kažem - poručila je za “Blic” Emina Jahović preko svoje pres sluzbe, dok na konstataciju da je njena nova udaja na pragu, nismo dobili potvrdu.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/sadetin-saran-izazvao-turske-medije-da-li-ga-ljubi-cerka-ili-je-ipak-emina-jahovic/

Pre nekoliko nedelja Sadetin Saran je objavio fotografiju sa Eminom, ali se brzo pokajao, pa je munjevito obrisao, tako da se zaključuje da je sada mnogo sigurniji u vezi sa pevačicom. Imajući u vidu koliko je tursko društvo tradicionalno, Emina i Sadetin su u ozbiljnoj vezi, čim je roditelje i kompletnu porodicu upoznao sa njom.

Kako piše Blic, Emina je nedavno i svoju rođenu sestru Sabinu u Turskoj upoznala sa emotivnim partnerom, na obostrano zadovoljstvo. Sledeći logičan korak u vezi sa poznatim parom je njegov dolazak u Emininu porodicu, u njen rodni grad Novi Pazar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 24, 2018 at 2:12pm PDT

Emina i Sadetin, prema pisanju turskih medija, grade kamenu kuću u Asosu i često su gosti najluksuznijeg hotela u toj oblasti. Ove informacije novinari su otkrili nakon što je pevačica na Instagramu javnost obavestila da će njeni advokati tužiti dve turske TV voditeljke koje su u svojoj emisiji ispričale da ona sa Saranom u hotelu tokom noći pravi nesnosnu buku i da smetaju drugim gostima.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/emina-jahovic-besna-na-turske-medije-zarad-rejtinga-se-ne-igra-sa-cascu-jedne-majke-video/

Sadetin i Emina pre nego su otpočeli vezu, videli su se više puta na prijemima i javnim okupljanjima turskog džet-seta, a zanimljivo je da je Emina imala prijateljski odnos sa Saranovom bivšom suprugom. Tek kad je Eminin doskorašnji muž Mustafa objavio da je srećan u novoj vezi sa turskom pevačicom Simgom Sagin, Sadetin i Emina su odlučili da i oni javno pokažu svoju sreću.
pročitajte i...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Sep 30, 2018 at 7:08am PDT



Planiraju zajednički život

Emina je posle razvoda od Mustafe Sandala preuzela brigu o njihovim sinovima Jamanu i Javuzu, koje otac uredno viđa i takođe se brine o njima. Mustafa Emini uplaćuje alimentaciju mesečno po 2.800 evra i ostavio joj je luksuzni dom u kojem su zajedno živeli. Međutim, planirano je da se Sandalova vila proda, a on će od ukupne prodajne cene uzeti samo jednu trećinu za sebe, a sve ostalo će pripasti Emini i dečacima. Pitanje je kako će Sadetin i Emina organizovati svoj zajednički život i kako će dečaci prihvatiti budućeg očuha, kojeg su, prema pisanju turskih medija, upoznali pre mesec dana. A budući da je ranije Emina otkrila da bi izuzetno volela da ima ćerku, nije isključeno da će uskoro i tu želju ispuniti kao gospođa Saran.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram
Tagovi: emina jahović