Emina Jahović lagano otkriva detalje nove ljubavi: Upoznala sam njegovu familiju

Emina Jahović lagano otkriva detalje nove ljubavi: Upoznala sam njegovu familiju

Autor: | 05/11/2018

0

Pevačica Emina Jahović nedavno je upoznala porodicu Sadetina Sarana, svog novog emotivnog partnera kako se odavno već šuška i piše u turskim medijima, ali ni jednom se nije oglasila na tu temu ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje vezu sa zgodnim turskim biznismenom.

Ipak, nakon objavljivanja zajedničke fotografije nje i Sadetina sa rođendanske proslave jednog od članova njegove uže porodice i međusobnog praćenja na društvenim mrežama, sve je izvesnije da veza nije samo trač, već da pretenduje da postane vrlo ozbiljna.

- Upoznala sam njegovu familiju i to je sve što mogu sada da kažem - rekla je pevačica za Gloriju.

Nova fotografija potvrđuje vezu između Emine Jahović i Sadetina Sarana?

Jahovićeva se od turskog superstara Mustafe Sandala sa kojim ima dvoje dece, razvela pre manje od pola godine, posle decenije braka, dok se Sadetin pre dve godine razveo od zubarke Emek Kulur, s kojom je bio u braku od 2012. godine i sa kojom ima kćerku Lal.

Inače ovo je drugi brak ovog nekadašnjeg sportskog direktora fudbalskog kluba Fenerbahče. Po svemu sudeći, sprema se i za treći, jer zajedno sa Eminom već gradi kamenu vilu, zarad koje često odsedaju u obližnjem hotelu.

Dok se uveliko govori o ljubavi Emine i Sadetina, i njen bivši suprug Mustafa Sandal je odlučio da krene dalje, te je novu emotivnu vezu započeo sa manekenkom, glumicom i nekadašnjom misicom, Džeren Hidistan, koja takođe za sobom ima jedan brak u kojem je dobila ćerku Ariju.

Inače, Džeren su već počeli da porede sa Eminom.

Da li je nova devojka Mustafe Sandala slična Emini Jahović?

hellomagazin.rs/m.g. Cem Talu