Nikola Rokvić se prisetio dana kada je dobio ćerku: Posle kažu očevima lako!

Nikola Rokvić se prisetio dana kada je dobio ćerku: Posle kažu očevima lako!

Autor: | 11/11/2018

0

Nikola Rokvić i Bojana Barović su pre dve godine postali ponosni roditelji malene Leone, a dok se intezivno pripremaju za proširenje porodice, Nikola se prisetio trenutaka kada je prvi put postao tata...

Fotografijom koja je nastala tog avgustovskog dana 2016. godine, ponosni Nikola je objasnio kako se osećao u tom trenutku:

- Fotografija od pre dve godine, 10 minuta posle porođaja, slikamo se: Bojana na nogama, kao da je ona prisustvovala porođaju, a ja se porađao sa Leonom... Posle kažu očevima lako!

Nikola je tog trenutka, kada se Leona rodila podelio vest sa društvenim mrežama uz divne reči:

- Šta da kažem drugo nego da sam postao ponosni otac male Leone, koja mi je donela neopisivu radost, koja mi je pokazala put mog smisla, koja mi je izmamila suze i smeh u istom trenutku, koja me je rastopila prvim osmehom i koja mi je dodelila najvažniju ulogu, ulogu u kojoj ću se potruditi da joj na najlepši mogući način pokažem svet u koji je sletela!
Prisustvovao sam porođaju, moram reći jednu stvar, žene, svaka vam čast, mi muškarci to ne bi izdržali! Od danas među moje heroje upisujem ime moje Bojane! Volim te ljubavi, hvala ti što si toliko jaka, hvala ti što si mi rodila sreću!

hellomagazin.rs/m.g. Miloš Nadaždin/Instagram
Tagovi: nikola rokvić