Ljubav koja traje: Jelena Karleuša i Duško Tošić se vole i čuvaju baš kao i prvog dana (foto)

Ljubav koja traje: Jelena Karleuša i Duško Tošić se vole i čuvaju baš kao i prvog dana (foto)

Autor: | 15/11/2018

0

Snimanje popularne muzičke emisije za Jelenu Karleušu ovog puta bilo je nešto drugačije od svih prethodnih, jer nije došla sama...

Kao i svake nedelje kada je zakazano snimanje okupe se brojni novinari i ekpie koji sa nrstprljenjem očekuju Jelenu Karleušu i svako njeno sledeće modno izdanje. Ovog puta mnogi su ostali iznenađeni. Ne zbog garderobe, već zbog jednog zgodnog muškarca.

Srebrno Versaće odelo sportskog kroja i lagana frizura bili su pevačicin izbor za taj dan, a brojni komentari na njen izgled svedoče da se fanovima Jelena veoma dopada u nešto opuštenijem izdanju.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Karleuša na snimanje došla u pratnji supruga Duška i ćerke Nike!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastarblog) on Nov 15, 2018 at 1:35am PST

Očigledno Duško odmara između obaveza prema svom fudbalskom klubu iz Kine, a slobodno vreme koristi kako bi što više bio sa svojom porodicom.

Pored dobrog raspoloženja porodice Tošić, nasmejana je bila i Marija Šerifović, koja je juče proslavila svoj rođendan u radnoj atmosferi i društvu kolega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 14, 2018 at 12:56pm PST

Pop diva je na svom Instagramu podelila prelepe trenutke, pa je tako uhvatila zagrljaj svoje ćerke i Marije uz veliki osmeh.

Na kraju se oglasio i sam Duško koji je takođe čestitao Mariji rođendan, ali je i uhvatio romantičan trenutak sa svojom suprugom koje se zasigurno poželeo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA NOW (@karleusanow) on Nov 14, 2018 at 8:55am PST

hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti