Goca Tržan: Moj razvod se nije desio zbog rijalitija, već što su mi se srušile kockice i kula od karata

Goca Tržan: Moj razvod se nije desio zbog rijalitija, već što su mi se srušile kockice i kula od karata

Autor: | 17/11/2018

0

Goca Tržan rešila je otvoreno da govori o rijalitiju koji joj je promenio život, ali i gde je odlučila da će se razvesti od tadašnjeg muža.

Ona je učestvovala u rijaliti programu 2010. godine, a najteže joj je bilo da se odvoji od ćerke i prvog supruga, piše kurir.

-Bilo mi je mnogo teško da se oprostim od deteta i od svog prvog muža. Bila sam prilično potresena. Kad smo stigli na Filipine, dobili smo svoje rančeve, u kojima je bilo tri kupaća kostima, dve majice s kratkim rukavima, dva šortsa, neke papuče za pesak, dva para japanki, jedne vojničke čizme, jedne obične patike i jedne patike za vodu i kabanicu. Imali smo dozvolu da ponesemo nešto lično što nama znači, a nema nikakvu upotrebnu vrednost. Ja sam ponela neki zlatni lančić, na kome su bili Lenini privesci, rekla je Goca i otkrila da je tada drastično smršala.

-Za 32 dana sam smršala sigurno 12 kilograma. Bilo je baš neverovatnih iskustava. Najteži trenuci su mi bili kada sam mislila na svoju porodicu, na svoje dete. Dok sam bila u rijalitiju razmišljala sam o svom odnosu sa svojim tadašnjim suprugom i napisala sam mu da treba da prestanemo da se svađamo. "Survivor" me je naučio tome da je život prekratak da bi ga potrošio na nepotrebne svađe i rasprave. Ja nisam na "Survivor" odlučila da ću se razvesti, naprotiv. Ja sam tamo odlučila da ću pokušati sve da spasem svoj brak i svoju vezu. Međutim, dočekalo me je ozbiljno i grozno otrežnjenje kada sam se vratila, a to je da čovek o kome sam ja razmišljala na ostrvu nije taj čovek. Moj razvod se nije desio zbog rijalitija nego zbog toga što su mi se srušile kockice i kula od karata- završila je pevačica na svom "Jutjub" kanalu.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Andreja Damjanovic/Antonio Ahel/Ata
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još

Najnovije vesti