Otac Rade Manojlović: Ćerka ne mora ni da se uda, samo nek nam podari unuče

Otac Rade Manojlović: Ćerka ne mora ni da se uda, samo nek nam podari unuče

Autor: | 22/11/2018

0


Pevačicu Radu Manojlović svi u njenom selu Četerežu svi hvale kao vrednu, ali  i kažu da je otkako je postala poznata ne viđaju često.

-Otkako je postala poznata, slabo je viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro da se uda, kaže komšija Dragan.

Radin otac i njegova majka prodaju voće na pijaci u selu. U njihovom dvorištu nalaze se tri kuće.

-Rada je podigla veliku kuću. Meni je dovoljno ovo što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da dođu i sakriju se od javnosti, priča otac dok pokazije kuću u koju je pevačica uložila sve što je zaradila, pa je još uvek podstanar u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Mar 14, 2018 at 10:20am PDT


Rade kaže da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje.

-Svaki slobodan trenutak koristi da dođe ovde. Volim kada se za praznike svi skupimo, mada bi mi više bio gušt da zajedno okrećemo prase na ražnju, a ne da dođu kada sve završim. Nekada joj kažem, kada dođe uveče, a trebalo je da dođe na ručak: bolje da smo otišli u kafanu na večeru nego da ovako dođeš kada je sve već spremno, ispričao je Radin otac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jan 6, 2018 at 9:38am PST


Kao mala nije nikada radila u polju, otkrio je otac.

-Nije morala da radi teške poslove, na njoj je bilo da uči i završi školu, rekao je Rade, koji jedva čeka da mu podari unuče.


-Želim da je udam. Zapravo, što se mene tiče, ne mora ni da se uda, samo nek nam podari unuče - otkrio je pevačicin otac, koji je upoznao Harisa jer je, za razliku od Milana Stankovića, dolazio u Četerež.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram