Društvene mreže gore zbog sjajne glume Žarka Lauševića: U Aćimu Katiću se ogleda srpski inat! (video)

Društvene mreže gore zbog sjajne glume Žarka Lauševića: U Aćimu Katiću se ogleda srpski inat! (video)

Autor: | 25/11/2018

0

Večeras je emitovana šesta epizoda serije "Koreni" koja je zaludela Srbiju, a najveću pažnju u novoj epizodi privukao je Aćim Katić kog glumi Žarko Laušević.

U večerašnjoj epizodi Simka je napustila kuću Katića i kao neželjeni gost živi u kući svog brata. Iz zatvora su pustili i Aćima i sve uhapšene Prerovce. Na nagovor majke, ali i uz pomoć Nikole, Simka je od Aćima dobila dozvolu da se vrati u kuću Katića, rešena da se tu izbori za svoje mesto.

Ponašanje Aćima Katića večeras je ostavilo Srbiju bez teksta. Njegova hrabrost oborila je sve sa nogu, a društvene mreže gore zbog Žarkove sjajne glume.

"E moji Srbi, treba da budemo hrabri i ponosni kao Aćim Katić. Nikad mi nismo bili ničije sluge uvek smo svoju slobodu časno izborili", samo je jedan od komentara.

"Učite od Aćima, iako je dobio depešu da se pusti na slobodu on se vratio da bude uz svoj narod, svoje seljake. E to je rođaci pravi Srbin", jedan je od komentara gledateljke.

"Učite od Aćima, iako je dobio depešu da se pusti na slobodu on se vratio da bude uz svoj narod, svoje seljake. E to je rođaci pravi Srbin"

"Serija Koreni mi je došla u pravo vreme. Vetar u leđa da se od ideala ne odustaje ni po koju cenu", komentar je koji treba dobro zapamtiti.

"Hoću da sam Aćim Katić", poželeli su neki.

"U Aćimu se ogleda srpski inat", oduševljeno pišu gledaoci.

"Koliko je Srbija bila uskraćena glumom Žarka Lauševića. Izgubljene godine. Gledam i uživam. I da ništa ne kaže, dovoljan je pogled na njega. Vanserijski. Jedinstven", iskrena je gledateljka.

"Kako glumi Laušević. Stao bih pred televizor i aplaudirao", piše gledatelj.

 

Igrana dramska serije "Koreni", nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević, a seriju režirao Ivan Živković. Glavni junaci serije su Aćim Katić (Žarko Laušević), Đorđe Katić (Igor Đorđević), Simka Katić (Sloboda Mićalović), Vukašin Katić (Radovan Vujović), Tola Dačić (Nenad Jezdić)...

hellomagazin.rs RTS/Promo

Najnovije vesti