Nika Antolos vodi tešku životnu borbu: Od problema u braku pa do neizlečive bolesti

Nika Antolos vodi tešku životnu borbu: Od problema u braku pa do neizlečive bolesti

Autor: | 26/11/2018

0

Hrvatska pevačica Nika Antolos (29), članica nekadašnjeg ženskog benda Feminem s kojim je 2010. predstavljala Hrvatsku na izboru za pesmu Eurovizije, s prijateljima i obožavaocima je na Instagramu podelila vrlo ličan i prilično potresan detalj iz života.

Naime, kako je i sama potvrdila, s online je zajednicom ovih dana podelila da joj je nakon više odlazaka u bolnicu, ispitivanja i pretraga dijagnostikovana multipla skleroza.

U subotu je objavila kratak video iz bolnice uz koji je napisala: ‘Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvrđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•???? ???????• (@____nika_antolos____) on Nov 23, 2018 at 1:22pm PST

Uskoro je napisala opširniju objavu u kojoj se zahvalila osoblju KBC Sestre Milosrdnice, u Vinogradskoj u Zagrebu, lekarima, sestrama i drugima.

Pre samo dva meseca Nika je za IN magazin progovorila o poljuljanom braku. Nju je pre osam godina ljubav odvela u Rusiju kad se udala za Alekseja Rubana s kojim ima kćer Sijenu. S porodicom se pre tri godine vratila u Hrvatsku, ali da nešto ne štima, počelo je da se šuška nedavno kad je s Instagrama sklonila njegovo prezime i uklonila fotografije.

- Trenuno smo još uvek zajedno, a dale šta će biti, ko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Sijenin otac i to je broj jedan. Sve drugo je manje bitno. Treba raditi, treba se čupati, jer brak nije uvek divan i krasan, nije sve savršeno - rekla je Nika pred kojom je još jedna velika bitka za zdravlje.

Pre dva meseca nije ni slutila šta je čeka. Zbog brige o detetu Nika se makla od pevačke karijere, ali zato se posvetila novoj - pisanju poezije koju zasad objavljuje samo na društvenim mrežama. Nada se izdavanju knjige jednog dana.

 

View this post on Instagram

 

Ne umri prije no se rodiš. On ne stvori te za strah, ni prijateljem smrti. Već na Njegovu sliku da ljubav siješ i radost žanješ. Jesi li zbilja plod zdravi..? Što tvoje drugi blaguju..? -Nika Antolos- • • • Song: Hillsong - Oceans @hillsong @hillsongyouth ♥️ • • • . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________________________________________________________ #citat #croatia #writing #writer #ljubav #jesus #nikaantolosruban #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #jesuschrist #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #izreke #god #girl #woman #photography #woman #jesus #citati #poetsofinstagram #poetrycommunity #poetry

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•???? ???????• (@____nika_antolos____) on Nov 4, 2018 at 4:54am PST

hellomagazin.rs/m.g. Instagram

Pročitajte još