Nataša Bekvalac: Treba živeti srcem, pratiti svoju intuiciju i kada se desi nešto što ne prija, prihvati to kao katapult za napred

Nataša Bekvalac: Treba živeti srcem, pratiti svoju intuiciju i kada se desi nešto što ne prija, prihvati to kao katapult za napred

Autor: | 29/11/2018

0

Mnogo je saveta u psihologiji koji su usmereni na to da pomognu da preobrodimo teške životne momente. Prijatelji i najbliži nas takođe bodre da idemo dalje i da zaboravimo na nedaće. Ipak, svi dobro znamo da je to mnogo lakše reći nego uraditi.

Pevačica Nataša Bekvalac prošla je kroz buran i mučan razvod ali ne očajava. Ona ne krije da je naučila lekciju i da su joj upravo teški trenuci dali snagu da gura dalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 7, 2018 at 6:37am PST


- Da znam da dam savet o životu i ljubavi, svima bih ga dala i bili bismo srećni i zadovoljni do kraja života. Treba ga živeti srcem, pratiti svoju intuiciju i kada se desi nešto što u datom trenutku ne prija, da se to prihvati kao korak nazad, ali i jedan lagani odstrel za katapult napred - rekla je Bekvalčeva, a potom se našalila na temu alkoholih pića, budući da je bila na promociji jednog poznatog domaćeg brenda.

- Nazdravljam lepim momentima koji mi se dese u toku dana. Kažu da se priroda čoveka upozna kroz pijanstvo, po principu: „Šta trezan misli, pijan govori.“ Kada popijem čašicu više, jako sam vesela žena i samo se smejem. Kažu i da mnogo grlim ljude i da sam jako gruba u tom grljenju - rekla je ona za Alo! i priznala da joj najbliži kada konzumira alkohol oduzimaju telefon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 3, 2018 at 8:43am PDT


- Naučila sam lekciju kada se radi o pijanim porukama i pozivima. Meni u tim situacijama moji uglavnom otmu telefon, tako da ga nemam. Neka jutra su ipak bila poprilično kobna za mene - zaključila je pevačica za „Alo!“.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram