Darko Lazić napustio bolnicu nakon više od mesec dana: Dobro sam, ide na bolje!

Darko Lazić napustio bolnicu nakon više od mesec dana: Dobro sam, ide na bolje!

Autor: | 29/11/2018

0

Pevač Darko Lazić napustio je danas KBC "Zemun", odakle će biti prevezen u banju na oporavak.Nakon više od mesec dana, Darko Lazić danas je u prepodnevnim časovima izašao iz Zemunske bolnice i sanitarnim kolima biće transportovan u banju gde će biti nastavljeno njegovo lečenje.

Sa njim su sve vreme otac Milan, majka Branka i menadžer Miljan, kao i medicinska sestra. Pevač se prilikom izlaska iz bolnice nasmejao i podigao ruku u znak pozdrava. Na pitanje novinara Blica kako se oseća, kratko je odgovorio:

- Dobro sam, ide na bolje.

Budući da još ne može samostalno da hoda, Darka je medicinsko osoblje iznelo na krevetu, a lekari su u sanitarnom vozilu podesili temperaturu na 21,7 stepeni, kako bi pevač imao odgovarajuće uslove.

Majka Darka Lazića najzad odahnula: Došao je kraj plakanju, sada je red da budemo srećni!

Roditelji Darka Lazića nisu krili sreću što je njihov sin izašao iz bolnice,a otpusna lista se čekala sat i po vremena, budući da su lekari sve vreme bili sa njima u bolnici kako bi proverili da je apsolutno sve u najboljem redu i da je Darko spreman za izađe.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/darko-lazic-ce-po-drugi-put-postati-tata-presrecni-smo-marina-je-trudna/

Pre nekoliko dana, kod Darka u bolnicu je došao frizer koji ga je ošišao i obrijao.

Podsetimo, Darko Lazić je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču. Njegov auto se četiri puta prevrnuo i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio povrede zbog kojih su mu se lekari borili za život, a sada se uspešno oporavlja.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram
Tagovi: Darko Lazić