Danijela Dimitrovska je danas ponosna majka: Krijem suze radosnice, jer u njemu je ceo moj svet, vazduh, srce, život

Danijela Dimitrovska je danas ponosna majka: Krijem suze radosnice, jer u njemu je ceo moj svet, vazduh, srce, život

Autor: | 29/11/2018

0

Rođenje deteta je najvažniji događaj u životu svake žene koji u potpunosti promeni sve. Prioroteti i navike više nisu isti,a sreća naslednika je aposlutno na prvom mestu. Zato roditelji sa posebnom nežnošću slave dan kada je njihov život obogaćen rođenjem deteta. Danijela Dimtrovska otkrila je koliko je 29.novemar za nju važan datum od 2013. godine kada je rodila sina Mateju.

- Danas je veliki dan. Ne volim patetiku, ali kako da ne budem patetična kada sam se 29. novembra 2013. zajedno sa njim opet rodila, kao da život pre njega nije postojao. Sve je postalo drugačije, sve je dobilo drugačiji smisao, sve je postalo bolje, lepše... I evo dok ovo pišem u kafiću i ispijam kafu, pokušavam da sakrijem suzu radosnicu koja mi se nekontrolisano skotrljala niz obraz (luda majka)... Ona suza sreće što ga imam, suza zahvalnosti, jer u njemu je ceo moj svet, vazduh, srce, život! Ma ne postoji reč koja bi mogla da opiše to osećanje... još je nisu izmislili. Sine moj, srećan ti rođendan - napisala je supruga Ognjena Amidžića.

View this post on Instagram

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on Aug 22, 2017 at 6:33am PDT


- Srećan nam ovaj i svaki dan sa tobom, jer si genije (skromno i objektivno samo kako majka može), a tebi sine moj srećna svaka naredna godina i da ih bude kako ti voliš da kažeš - beskonačno puno - dodala je Dimitrovska.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/Mirko Tabašević