Filmska priča Verice Rakočević: Postojao je taj jedan Bane u kog su sve devojke bile zaljubljene

Filmska priča Verice Rakočević: Postojao je taj jedan Bane u kog su sve devojke bile zaljubljene

Autor: | 04/12/2018

0

Verica Rakočević danas ne nosi bez potrebe titulu jedne od najuglednijih modnih dizajnerki sa naših prostora, ali njen život nisu oduvek činile brendirane stvari kakve danas ne samo da može da priušti nego ih i proizvodi.

Naime, prisećajući se prvog sastanka na koji je trebalo da ode sa jednim mladićem, Verica je ispričala priču koja, kako sama priznaje, deluje kao da je iz nekog romana.

- Kada je trebalo da odem na prvi sastanak u životu, u četvrtom razredu gimnazije, nisam imala druge farmerke osim jednih iscepanih koje je mama zakrpila. Tada nisu bile u modi iscepane farmerke. Postojao je taj jedan Bane u kog su sve devojke bile zaljubljene, a i ja sam, kako kažu, bila lepuškasta - počela je svoje prisećanje u emisiji "Iz profila" Rakočevićeva.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

- Mama me je pustila da izađem u četiri sata u bioskop. Nikada neću zaboraviti scenu kada sam došla, a on me je pogledao ispod oka i pitao me: "Pa, zar ti nemaš ništa drugo da obučeš nego te iscepane farmerke?". Ja sam se okrenula i rekla mu: "Nemam. A ti sada idi sam u bioskop!". Verovali ili ne, u tom momentu nisam bila tužna, ali sam u sebi pomislila da će on jednog dana morati zaista da ide iscepan, a ja neću - nastavila je priču modna dizajnerka, potom zaključivši priču bezmalo neverovatnim epilogom:

- Pre nekoliko godina sam videla jednog poluprosjaka na ulici i to je bio on. Život piše romane i svako ima neki svoj put i na tom putu bi trebalo da se trudimo da budemo dobri - poslala je snažnu poruku na kraju Verica.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još