Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić nakon rođenja ćerke napuštaju Ameriku

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić nakon rođenja ćerke napuštaju Ameriku

05/12/2018

0

Atraktivna glumica, koja će uskoro ući u osmi mesec trudnoće, uveliko se sa suprugom sprema za rođenje devojčice, ali i za odlazak iz Amerike jer je već izvesno da kapiten naše košarkaške reprezentacije napušta NBA ligu

Jedna od najpopularnijih domaćih glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić (30) početkom sledeće godine rodiće ćerku, a kako stvari sada stoje, porodiće se u Los Anđelesu. Iako se u medijima nagađalo da će par dobiti sina, ona i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić (31), već dugo znaju da će njihova porodica postati bogatija za jednu devojčicu.

Izvesno je, takođe, da se neće zadržati još dugo nakon rođenja ćerke u Americi jer je kapiten naše košarkaške reprezentacije nedavno najavio da napušta NBA ligu i da će u Evropi nastaviti karijeru. U julu prošle godine on je postao deo tima LA Klipersa, s kojima je potpisao dvogodišnji ugovor. Posle odličnog početka u najprestižnijoj svetskoj ligi, povrede su ga sprečile da zablista u punom sjaju, a onda je naišao period u kom nije dobijao minutažu na koju je navikao. Zbog toga je odlučio da se u sadašnjem klubu zadrži najkasnije do kraja ove košarkaške sezone. Kada se pogleda kalendar NBA lige, jasno je da to najranije može da bude u aprilu, a najkasnije u junu.

– Došao sam i video kako to izgleda. Nekako više uživam i lepše mi je da igram u Evropi, tako da ću se sigurno vratiti – otkrio je uspešni sportista pre samo desetak dana.

Oni koji ne poznaju Jelisavetu, pomisliće da će joj biti žao što će otići iz Los Anđelesa, jer kad vam je kuća tako blizu Holivuda, a vi ste glumica, možete imati utisak da se snovi lako ostvaruju. Međutim, ona je još u vreme kada se činilo da će tamo duže živeti, na pitanja ima li želju da se oproba u Holivudu, odgovorila da o tome nije razmišljala, piše Story.rs

hellomagazin.rs/M G Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti