Suze, osmesi i ovacije za kraj: Junaci serije "Jutro će promeniti sve" odgovarali na pitanja fanova

Suze, osmesi i ovacije za kraj: Junaci serije "Jutro će promeniti sve" odgovarali na pitanja fanova

Autor: | 10/12/2018

0

Višeminutni aplauz, pokoja suza, osmesi i ovacije publike u prepunoj sali Kinoteke na najlepši mogući način su ilustrovali zašto su u roku od sat vremena rasprodate karte za sve tri projekcije poslednje tri epizode hit serije “Jutro će promeniti sve” koja se od oktobra emitovala na RTS.

Publici su se nakon sve tri održane projekcije poklonili glumci i članovi ekipe.

Kreatori serije Goran Stanković i Vladimir Tagić priznali su da još uvek nisu spremni da razmišljaju u tom pravcu.

- Da bi se druga sezona desila mora da postoji podjednaka doza iskrenosti sa kojom želimo da se suočimo. Mislim da bi nastavak serije bio podjednako neizvestan i ambivalenatn kakva je bila prva sezona. Nama je bilo važno da ne pravimo ni preterano ulepšanu sliku ni preterano prejake izjave, već da zadržimo ambivalentnost i predstavimo šta život nosi sa sobom. Ova serija nikada do kraja nije završena, i da bi se druga sezona desila mora da ima dozu neizvenosti i borbe sa životom.

Glumci: Jovana Stojiljković, Milica Stefanović, Jelena Đokić, Anja Mandić, Hana Beštić, Nebojša Milovanović, Ivan Đorđević, Nemanja Oliverić…  odgovarali su na pitanja prisutnih fanova:

Koliko vas ima u likovima koje tumačite?

Isidora Simijonović: Pronalazim se pomalo u svakom od ovih likova. Svaka osoba je mozaik za sebe i ne možeš se u potpunosti identifikovati sa svojim likom, ali sa problemima koje sebi postavljaju nekako se pronalazim. Pošto sam nešto mlađa od generacije koju igramo plašila sam se da li ću se uklopiti, ali sam shvatila da ta pitanja postavljam sebi već sada.

Jovana Stojiljković: Često mi postavljaju to pitanje i sve više razmišljam o tome. Mislim da nemamo sličnosti, mada u stvarnom životu moji prijatelji i ja imamo slične problmeme. Ovo je najkompleksniji lik koji sam igrala i zahvalna sam što sam imala priliku da igram Anđelu.

Nikola: Ja sam po nekom testu na internetu ispao Ljuba, tako da šta da vam kažem.

Andrija Kuzmanović: Još kada smo krenuli da radimo ovu seriju bilo je interesantno, jer je generacijska priča i drago mi je da smo je objedinili.  Zgotivio sam Ljubu još na prvo čitanje.

Serija počinje dolaskom iz strane zemlje, da li biste vi otišli iz Srbije?

Andrija Kuzmanović: Nikad.

Nikola Rakočević: Ja bih otišao sutra (smeh).

Milica Stefanović: Meni se javiše sviđa ideja da mogu da odem svuda i da mogu da se vratim. Jedino ovde mogu da radim stvari koje su mi zanimljive.

Jovana: Ne znam da li bih otišla, nisam sigurna.

Isidora: Svako ima svoj put jezik i mentalitet nas vezuju za prostor na kome smo odrasli tako da mislim da ću ostati ovde.

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti