Tijana Bogićević priredila magičnu noć prepunu muzike u Novom Sadu (video)

Tijana Bogićević priredila magičnu noć prepunu muzike u Novom Sadu (video)

Autor: | 18/12/2018

0

Nakon velikog uspeha albuma “Čudo”, pop pevačica Tijana Bogićević održala je svoj prvi solistički koncert 16. decembra 2018. godine u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Tijana se pred novosadskom publikom pojavila odlično raspoložena, spremna da održi sjajan koncert u sali koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, uprkos lošim vremenskim uslovima. Oduševljena publika podržala je Tijanu ogromnim aplauzima i ovacijama, pevajući u glas svaku njenu pesmu.

Kao i njen prvi album “Čudo”, tako je i ovaj koncert bio savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja. Publika je bila oduševljena kako Tijaninim neverovatno raskošnim glasovnim mogućnostima, tako i harizmom, odličnim smislom za humor i interakcijom sa prisutnima. Koncert je počeo pesmom “U redu”, a onda su se nizali hitovi: “Stoti dan”, “Samo ne ćuti”, “Ti imaš pravo”... Posebno emotivan trenutak u prvom delu koncerta bilo je izvođenje pesme “Tijanina”, posvećene tragično nastradaloj Tijani Jurić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milutin Djurdjevic (@djurdjevicmilutin) on Dec 16, 2018 at 6:33pm PST

Prvi specijalni gost bio je Aleksa Jelić, sa kojim je poznata pevačica izvela veliki hit ”Još jednom”. U duhu koncerta koji se održao u Novom Sadu, Tijana je odlučila da joj gošće iznenađenja budu i “Frajle”, sa kojima je otpevala baladu “Stradam”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ko_to_meni_fali_da_je_tu on Dec 17, 2018 at 7:15am PST

Drugi deo koncerta posebno je iznenadio publiku. U postavci za akustičnu svirku, sa Tijanom su se na bini našli trenutno najbolji autori na našim prostorima Dušan Alagić i Aleksandra Milutinović. Uz smeh i pratnju njihovih gitara, Tijana je otpevala obrade stranih pesama po kojima je poznata onima koji gotovo deceniju prate njen rad: pesme “Sober”, “Sex on Fire” i “Monday morning”.

 

Tijana nije propustila da pred novosadskom publikom uživo izvede pesmu “In Too Deep” kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji, zajedno sa srpskom verzijom ove pesme pod nazivom “Tvoja”. Vrhunac koncerta bilo je izvodjenje pesme “Hajde onda ništa”, a publika je Tijanu na binu vratila ovacijama da bi na bis otpevala “Tražim”.

 

Ovaj koncert predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje “Čudo”.

hellomagazin.rs Željka Dimić

Najnovije vesti