Verica Rakočević: Nijedna esteska korekcija ne može da promeni lepotu duše

Verica Rakočević: Nijedna esteska korekcija ne može da promeni lepotu duše

20/12/2018

0

Naša najpoznatija modna kreatorka Verica Rakočević otvorila je dušu pred kamerama, te je prokomentarisala sve priče koje je tokom godina prate.

Verica kaže da iza njenog rada nikada nisu stajale političke veze.

- Nikada! Ja sam nekako kao Koko Šanel mnoge vlasti promenuila. Imala sam to zadovoljstvo da radim kada je predsednik Jugoslavije bio gospdin Mikulić, pa sam njegovu ženu opremala za dvor - rekla je Verica za Blic Scenu i napomenula:

- Ja sam za vreme strahovlade Mire Marković pravila kolekcije i katalog gde je bio znak zabranjeno skretanje u levo. Tada mi je Marko Milošević stajao u poslednjem redu, nije sedeo u prvom. Tada je pokojni Boško Perovišević dolazio sa ogromnim buketom cveća iako sam sve to pravila što sam pravila.

Na pitanje u kakvim je odnosima bila sa Mirom Marković, kreatorka je kratko rekla: "Ja je nisam lično poznavala".

Često se polemiše o estetskim korekcijama Verice Rakočević, a evo kako ona to komentariše:

- Ja samo znam da nijedna esteska korekcija ne može da promeni lepotu duše. Lice je ogledalo duše. To su bespotrebne diskusije na tu temu. Javne ličnosti su uvek izložene kritici.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/verica-rakocevic-na-ruci-nosim-dve-brojanice-jer-toliko-dobrih-stvari-kada-ti-se-desava-u-srbiji-nije-bas-prihvatljivo/

 

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević