Godina beba u kraljevskoj porodici: Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević dobili ćerku

Godina beba u kraljevskoj porodici: Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević dobili ćerku

Autor: | 26/12/2018

0

Princeza Ljubica i princ Mihailo Karađorđević postali su danas roditelji devojčice.

Princeza se porodila u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front u Beogradu, a princ Mihailo je, kao što je i bilo planirano, prisustvovao porođaju.

Kako je ranije u razgovoru otkrio za konačnu odluku o imenu nasednice čekali su dok beba nije došla na svet.


- Imamo čitavu listu imena koja nam se oboma dopadaju, i koja nose posebno značenje za nas, ali smo odlučili da konačnu odluku donesemo tek kada beba bude stigla na ovaj svet, rekao je princ Mihailo.

Ćerki su dali ime Natalija, a zašto planiraju da i nakon rođenja bebe život nastave u Topoli otkrili su nedavno u razgovoru za "Blic".

- Planiramo da nastavimo da živimo u Topoli i da naše dete tu i odrasta. To nije odluka koju je bilo teško doneti - oboma nam je vrlo važno da naše dete raste upoznajući naše običaje, istoriju, okruženo svojim narodom. Jedna stvar koju smo primetili živeći u Topoli proteklih godinu dana jeste manjak aktivnosti, prvenstveno namenjenih deci. Želeli smo da damo svoj doprinos da se to promeni, pa smo pre par meseci na Oplencu organizovali humanitarni festival na kom su deca imala priliku da se oprobaju u jahanju, streličarstvu, streljaštvu, borilačkim veštinama- istakao je princ Mihailo.

Hellomagazin.rs/M.M Miomir Milić

Pročitajte još

Najnovije vesti