Goca Tržan: U naše vreme Nova godina nije bila u znaku Deda Mraza već snega, sankanja, grudvanja

Goca Tržan: U naše vreme Nova godina nije bila u znaku Deda Mraza već snega, sankanja, grudvanja

Autor: | 26/12/2018

0

Popularna pevačica Goca Tržan otkriva kada je prestala da veruje u Deda Mraza, ali i kako je njena ćerka Lena saznala da on ne postoji.

-Ja nisam nikad ni verovala u Deda Mraza, u naše vreme Nova godina nije bila u znaku Deda Mraza već u znaku snega, sankanja, grudvanja, neka olindrana jelka, uglavnom prirodna, koja je počinjala da se linja i da opadaju iglice. Nije Nova godina za mene bila ništa spektakularno, moram da priznam - rekla je Tržanova i kroz osmeh dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Dec 20, 2018 at 2:02am PST

-Lena je sama provalila da smo Raša i ja Deda Mrazovi, jer je videla poklone u gepeku i rekla "Dobro, hajde nemojte da me folirate više, znam da ste ti i Raša".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Oct 23, 2018 at 8:58am PDT


Goca je navela da ona praznike uglavnom provodi radno, a da vreme posle Nove godine koristi kako bi što više bila sa porodicom.

-Praznici su uglavnom radni, Lena je uglavnom kod bake i deke. Nama je najlepše kad prođu novogodišnji praznici, onda iskoristimo 3. i 4. januar, pa se prošetamo kroz grad. Ja još nisam obavila novogodišnju kupovinu, nisam kupila nijedan poklon, niti nameravam pre Nove Godine, nego ću da kupujem poklone 2. januara kada svi spavaju - istakla je ona.

Pevačica se prisetila i svog detinjstva, kada se najviše radovala Božiću i tradicionalnom lomljenju česnice.

-Mi nismo bili porodica koja je poklanjala previše pažnje tim standardnim praznicima, više smo voleli da idemo kod bake i deke na slave, za rasuste, voleli smo Božić. Moji baka i deka su i tada slavili Božić, iako se pričalo da je to zabranjeno. Najviše sam volela Božić, kad baka napravi česnicu i onda ja najčešće pojedem pola hleba da bih izvukla paricu - rekla je Goca.

Članica žirija "Pinkovih zvezdica - All stars" otrila  je i da planira da snima novogodišnje klipove na svom Jutjub kanalu koji broji sve više pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Oct 15, 2018 at 1:36am PDT

-Mislili smo da pravimo neke vlogove, na primer kako obaviti novogodišnju kupovinu, ali, eto, još sam u razmišljanju da li da upadam u tu agoniju, jer su sada tržni centri toliko prepuni da je to da čovek poludi - iskrena je bila Goca.

Hellomagazin.rs Nikola Manic ATAImages/Instagram/GocaTrzan
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još