Jelena Karleuša i Duško Tošić – Naša novogodišnja bajka

Jelena Karleuša i Duško Tošić – Naša novogodišnja bajka

Autor: | 28/12/2018

0

Zec koji večito kasni, „Kraljičin vrt“ u kome umesto cveća rastu džinovski slatkiši i čitav ansambl veselih Deda-Mrazova koji su slučajno upali u ovu verziju Alisine „Zemlje čuda“ uneli su posebnu čaroliju u dom jedne od najvećih muzičkih zvezda regiona. Zahvaljujući ličnom Deda-Mrazu, suprugu Dušku Tošiću, Jelena Karleuša poslednjih godina ima privilegiju da živi pravu bajku. Sa njim je, kaže, ostvarila sve želje. U tu priču savršeno se uklopila i ova raskošna novogodišnja dekoracija sa motivima kakvih bi se verovatno postideo i neki tematski park u „Diznilendu“.

Jelka čiji vrh dodiruje plafon, vatra koja tinja u kaminu i ukus domaćeg keksa u trenu, kao čarobnim štapićem, stvaraju prazničnu magiju, u kojoj posebno uživaju Atina i Nika, mada se i njihovi roditelji sjajno provode. Dok se devojčice raduju poklonima mama ništa ne prepušta slučaju. Ona i van scene voli da sve drži pod kontrolom, čak i Deda-Mraza. Sa njom nema šale, ali je zabava zagarantovana.

- Prednovogodišnje raspoloženje u našem domu zove se sreća. Ovo je za moju porodicu najlepši period u godini. Trudim se da oživim sve one slike, uspomene, toplinu, tradiciju i mirise iz detinjstva, kad sam bila mala, i to prenesem svojim devojčicama. Palimo drva u kaminu, kitimo jelku, ali i čitavu kuću, pravimo kekse, pakujemo poklone, puštamo filmove sa novogodišnjom tematikom... U našem domu bukvalno je bajka. I pidžame su nam sa motivima irvasa i Deda-Mrazeva. Veoma je važno usaditi deci divne uspomene i tradiciju.

Šta ste od vašeg ličnog Deda-Mraza, supruga Duška, poželeli?

Nastavak intervjua i ekskluzivne fotografije potražite u prazničnom dvobroju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 28. decembra.

Deana Đukić Miša Obradović